lunes, 18 de mayo de 2020

RUSSAFA ESCÈNICA 2020 PRESENTA LES NOVETATS PER A LA PROPERA EDICIÓEs publiquen les noves bases de participació de companyies per al fomat Bosc, que contenen alguns canvis respecte al desenvolupament habitual del festival.

L'equip de Russafa Escènica Festival de Tardor, entén que la situació provocada en les arts escèniques per la crisi del COVID-19, limita de manera determinant les maneres de fer en els llocs d'exhibició d'aquestes arts.

Donades les circumstàncies Russafa Escènica implementarà en la seua edició "Desitjos" les següents mesures extraordinàries:

Les dates de l'edició 2020 de Russafa Escènica passaran a ser del dijous 24 de setembre al diumenge 4 d'octubre.

Aquesta convocatòria està dirigida a companyies i artistes de la Comunitat Valenciana i el termini de presentació de projectes serà del dilluns 18 de maig al divendres 12 de juny de 2020, tots dos dies inclosos.

El nombre dels Boscos seleccionats per a conformar la programació de 2020 serà de 4 o 5 (pendent de definir).

Les representacions dels Boscos seran gravades per l'equip audiovisual del festival i seran emeses en una plataforma digital durant el temps que dure el festival.

Si d'ací a la data del festival, les autoritats sanitàries ho permeteren, els boscos a més de l'enregistrament de la seua peça, realitzaran 4 representacions amb públic.

Per a l'edició de 2020 el festival, en el cas dels Boscos, proposava ja, abans de l'arribada de la pandèmia, una nova ubicació per a aquestes peces, traslladant-les a diferents teatres i espais de la ciutat.

Els espais que en 2020 acolliran els Boscos són:

Espai Inestable
La Rambleta (La Cambra)
Sala Círculo
Sala OFF
Sant Miquel dels Reis (Capella) (Pendent de confirmació)VER TODAS LAS NOTICIAS