miércoles, 4 de marzo de 2020

JESUS CHRIST SUPERSTAR GEORGE SYMPHONY ORCHESTRA I COR SUPERSTAR AL TEATRE CALDERÓN D’ALCOIDissabte 7 de març, 18 i 21.30 hJesus Christ Superstar (Jesucristo Superstar a Espanya), que en 2020 compleix les seues noces d’or, és una òpera rock amb música d’Andrew Lloyd Webber i lletres de Tim Rice, que primerament va sorgir com a àlbum conceptual en 1970 i un any després va passar als escenaris de Broadway.

L’espectacle s’endinsa en la psicologia de Jesús des del punt de vista del seu deixeble Judes Iscariot, que és retratat com una gura tràgica i descontenta amb la direcció que ha pres la doctrina del seu mestre, i planteja un enfrontament polític i personal entre els dos que no està reectit en la Bíblia. Durant el desenvolupament de la trama es presenten molts anacronismes intencionats, com actituds i sensibilitats contemporànies, argot en les lletres de les cançons o al·lusions iròniques a la vida moderna.

El musical està considerat com una de les obres dramàtiques més importants del segle XX, amb cançons i moments de bellesa extraordinària i efectivitat tant musical com teatral, que han aconseguit per mèrits propis una fama indiscutible.

Per acord amb The Really Useful Group LtdSt.

Letra: Tim Rice Música: Andrew Llody Webber
Producció: Associació Amics de la Música d’Alcoi.
En record de Camilo Sesto
Durada: 110'  amb descans de 10'