miércoles, 26 de febrero de 2020

Vé CICLE DE CONFERÈNCIES I NOVEL·LA NEGRA ONTINYENT
Del 27 de febrer al 12 de març de 2020

LLIBRES
Divendres 28 de febrer a les 20h,  inauguració Setmana Negra.  Centre Cultural Caixa Ontinyent

Inauguració de la cinquena edició de la Setmana Negra d’Ontinyent per Natxo Úbeda i presentació del Cartell  a càrrec de l’autor Albert Valiente. Xarrada inaugural a càrrec de Àlex Martín Escribà  i Jordi Canal i Artigas sobre el llibre Trets per totes  bandes: l’època clàssica de la novel·la negra i policíaca.

Dissabte 29 de febrer a les 19.30h  Centre Cultural Caixa Ontinyent Presentació de la novel·la La chica a la que no  supiste amar de Marta Robles i col·loqui amb l’autora. Diumenge 1 de març a les 10.30h  Hotel Kazar Café Negre amb Núria Cadenes i Xavier Aliaga, tertúlia sobre la novel·la negra.

Dimecres 4 de març a les 20h  Sala Provisora Caixa Ontinyent Presentació de la novel·la col·lectiva 101 crímines  de València, amb la participació de diverses autores  i col·loqui amb elles.

Dijous 5 de març a les 20h  Ediciones Babylon Presentació de la novel·la de Jordi Llobregat No hay  luz bajo la nieve, i col·loqui amb l’autor.

Divendres 6 de març a les 20h  Ediciones Babylon Presentació de la novel·la Reikiavik de Pablo Sebastià  Tirado, i col·loqui amb l’autor.

Dissabte 7 de març a les 19.30h,  acte de cloenda  Centre Cultural Caixa Ontinyent Lliurament del Premi de la Setmana Negra d’Ontinyent  a l’escriptor Víctor del Árbol.


CINEMA

EL CRACK CERO
Centre comercial El Teler TO El crack Cero. Espanya. 2019.
Director José Luis Garci. Guió José Luis Garci, Javier Muñoz. Intèrprets Carlos Santos, Miguel Ángel Muñoz, Luisa  avasa, Patricia Vico, Pedro Casablanc. De divendres 28 de febrer a dijous 5 de març a les 18.00(1) - 20.15 - 22.30 (1) de dissabte 29 de febrer a dilluns 2 projectarem Encadenados


ENCADENADOS
Centre comercial El Teler Director Alfred Hitchcock. Guió  en Hecht. Intèrprets Cary Gran, Ingrid Bergman, Claude Rains, Louis Calhern, Leopoline Konstantin. De dissabte 29 de febrer a dilluns 2 de març a les 18.00


EL CUENTO DE LAS COMADREJAS
Centre comercial El Teler Director Juan José Campanella. Guió Juan José Campanella, Darren Kloomok Intèrprets Graciela Borges, Oscar Martínez, Luis Brandoni, Clara Lago, Marcos Mundstock. De divendres 6 a dijous 12 de març a les 18.00


EL SILENCIO DE LA CIUDAD BLANCA
Centre comercial El Teler Director David Calparsoro. Guió Roger Danès, Alfred Pérez Fargas (novel·la de Eva García Sáenz de Urturi). Intèrprets Belén Rueda, Javier Rey, Aura Garrido, Manolo Solo, Alex Bredemuhl. De divendres 6 a dijous 12 de març a les 20.15 - 22.30


RUTES GUIADES
Dissabte 29 de febrer a les 10.30 h  Placeta de l’església de Sant Carles Visita guiada pels llocs d’Ontinyent que van  ser escenari de crims i altres delictes  entre els segles XVI i XIX. Visita conduïda  per Alfred Bernabeu.


TEATRE
Diumenge 8 de març a les 19.00 h  Teatre Echegaray Perdició, adaptació teatral de l’obra de Billy Wilder, va ser una de les millors pel·lícules  de cine negre de tots els temps, un clàssic  pel qual no passa el temps i l’obra mestra  en la qual es reflecteix la gran majoria de films del gènere.