martes, 11 de febrero de 2020

PRESENTACIÓ DEL CATÀLEG “RIU. REBECA PLANA”. CENTRE CULTURAL LA NAU
Rebeca Plana, autora de l’exposició “Riu. Rebeca Plana” presenta dimecres 12 de febrer a les 18:30 h. a la Sala Gonzalo Montiel de La Nau, el catàleg que reuneix les seues obres junt els textos de Martí Domínguez (comissari de la mostra) i Salva Torres.

“Rebeca Plana reivindica el Xúquer de la Ribera Alta, que passa a pocs metres del seu estudi i l’artista ix a caminar per la seua riba, a oxigenar-se i a recuperar-se del tancament”, assenyala Martí Domínguez, per a qui la pintora “és un esperit més d’aquest tram del riu”, doncs ha
crescut al seu costat i el coneix bé, vivint-lo des de molt endins. “El riu destructor, el riu devastador”, apunta l’artista.

La gran abstracció de l’artista valenciana Rebeca Plana es pot contemplar a través de l’exposició ‘Riu. Rebeca Plana’ fins el pròxim 23 de febrer a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau .

L’exposició ha estat organitzada per la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València dins de la sèrie ‘Trobades’