VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 11 de febrero de 2020

PRESENTACIÓ DEL CATÀLEG “RIU. REBECA PLANA”. CENTRE CULTURAL LA NAU




Rebeca Plana, autora de l’exposició “Riu. Rebeca Plana” presenta dimecres 12 de febrer a les 18:30 h. a la Sala Gonzalo Montiel de La Nau, el catàleg que reuneix les seues obres junt els textos de Martí Domínguez (comissari de la mostra) i Salva Torres.

“Rebeca Plana reivindica el Xúquer de la Ribera Alta, que passa a pocs metres del seu estudi i l’artista ix a caminar per la seua riba, a oxigenar-se i a recuperar-se del tancament”, assenyala Martí Domínguez, per a qui la pintora “és un esperit més d’aquest tram del riu”, doncs ha
crescut al seu costat i el coneix bé, vivint-lo des de molt endins. “El riu destructor, el riu devastador”, apunta l’artista.

La gran abstracció de l’artista valenciana Rebeca Plana es pot contemplar a través de l’exposició ‘Riu. Rebeca Plana’ fins el pròxim 23 de febrer a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau .

L’exposició ha estat organitzada per la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València dins de la sèrie ‘Trobades’