viernes, 7 de febrero de 2020

LA FUNDACIÓ BALEÀRIA ORGANITZA NOVES EXPOSICIONS A PEDREGUER, EL VERGER I DÉNIA
La Fundació Baleària organitza dues exposicions aquest mes de febrer. La primera d’elles serà a càrrec de l’artista pegolí Fernando Seguí a la Casa Municipal de Cultura de Pedreguer i l’altra mostrarà l’obra de Adriana Figueiras, a la Torre dels Ducs de Medinacelli de El Verger.

La primera mostra s’inaugura el proper divendres 7 de febrer a les 20.00 hores, i pel que respecta a la segona, titulada “Rosa Sum”, obrirà les seues portes el dissabte 8 del mateix mes a les 12.30 hores.

Cap destacar, que l’obra de Seguí, a Pedreguer, combina pintura i escultura, i estarà exposada a l’esmentada sala fins el diumenge 29 de febrer. Es podrà visitar en horari de dilluns a divendres des de les 9.00 fins les 22.00 hores i dissabtes des de les 9.00 fins les 14.00 hores.

Per altra banda, a El Verger, l’exposició de l’arquitecta i dissenyadora Figueiras es podrà visitar fins el 9 de març. L’horari és de dimarts a dissabte des de les 17.00 hores fins les 20.00 hores.

Baleàrics Músics a Dénia
A més, cal recordar que la Fundació també organitza l’exposició de l’obra col·lectiva Baleàrics Músics a l’espai d’art de Els Magazinos a Dénia. Una mostra d’artistes provinents tant de les Illes Balears, com de València i també d’Argèlia. Aquesta, es podrà veure a aquest complexe gastro-cultural fins el dia 1 de març.

La Fundació Baleària organitza mensualment exposicions a les seues Llonges de la Cultura, espais d’intercanvi d’art, pintura i escultura. Es tracta d’un programa que l’entitat ve duent a terme des de fa diversos anys i que té a veure amb la seua voluntat de col·laborar amb artistes de tota la Mediterrània, per mostrar la seua obra als distints territoris on opera la naviliera.