VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

jueves, 20 de febrero de 2020

LA DIPUTACIÓ COL·LABORARÀ AMB EL GREMI D'ARTISTES FALLERS DE VALÈNCIA

Amb Jordi Palanca


Amb Martín i Espuig
Amb Manuel Algarra

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, va visitar este dimarts la Ciutat de l'Artista Faller, on els artistes ultimen els detalls dels monuments que en menys d'un mes prendran els carrers de la ciutat i els municipis valencians.

Gaspar va estar acompanyat, durant el recorregut pels diferents tallers, pels artistes Jordi PalancaXimo EsteveManolo Martín i José Ramón Espuig, este últim mestre major del Gremi Artesà d'Artistes Fallers de València. Amb tots ells es va abordar el moment actual del col·lectiu i s'estudiaran, des de la corporació provincial, vies de col·laboració entre la institució i un sector tradicional implantat en tota la província.

Martín i Espuig, artistes de la falla de la Plaça de l'Ajuntament, van mostrar a Toni Gaspar el seu treball ‘Açò també passarà’, un monument que té com a protagonista a una dona apoderada i majestuosa que meditarà girant sobre si mateixa i mostrant-se de front des de qualsevol angle del cor de la ciutat.

El president de la Diputació va visitar també els tallers de Palanca i Esteve, i el de Manuel Algarra, que enguany signarà els monuments d'Almirante Cadarso-Conde Altea i Maestro Gozalbo-Conde Altea, en secció Especial i 1ª A respectivament. Algarra va explicar a Toni Gaspar el discurs artístic dels monuments que, un any més, plantarà en el barri de Russafa.