VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 10 de febrero de 2020

Hiperespais i Botàniques, de la Col·lecció Per Amor a l'Art en Bombas Gens

Avinguda Burjassot, 54-56 – Valencia

Inauguració: Dijous 13 de febrero, 20 h.HIPERESPAIS. Esta exposició planteja com la reflexió sobre l’arquitectura està en l’origen de nombroses obres d’art que construeixen espais, a partir d’imaginaris perceptius, mentals i afectius. En les arts visuals, l’arquitectura, lluny de ser un espai abstracte, esdevé un embolcall, una membrana, la pell de la nostra vida. L’espai arquitectònic, que estimula les nostres projeccions mentals i introjeccions físiques i psíquiques (memòries, accions), no ha perdut en l’art el seu poder originari de protegir el cos.
 
BOTÀNIQUES. La representació de plantes o formes vegetals ha sigut una constant dins de la història de la fotografia. Han sigut molts els autors que —ja siga a partir de la botànica, la fotografia objectiva o la idea d’arxiu— han decidit dirigir la seua atenció a les plantes. Aquesta exposició, entesa com un jardí, crea un relat visual a partir d’una selecció d’obres de la col·lecció Per Amor a l’Art, incloent artistes com Karl Blossfeldt, Imogen Cunningham Hans-Peter Feldmann, Jonas Mekas, Alessandra Spranzi o Pierre Verger, entre altres.