martes, 4 de febrero de 2020

GROTOWSKI Y FLAMINGOS DE FUEGO EN EL TEATRE RAVAL DE GANDIAGrotowski Quadern d’Assajos Teatre

7 febrer, 20’30 h

La companyia saforenca Quadern d’Assajos produeix textos per a grups i associacions teatrals i crea muntatges propis amb la intenció d’experimentar amb el teatre de hui. Grotowski és la seua darrera producció, escrita i dirigida per Pere Huerta, va ser creada per a la gala de cloenda del certamen teatral Ligorio Ferrer de Gandia en 2019. 

El seu text reflexiona sobre la societat contemporània a través del fet teatral amateur. Un grup d’intèrprets es reuneix per realitzar un projecte en comú però la imprevisió de la naturalesa humana es fa palesa i el joc teatral apareix.Flamingos de Fuego The Pambazos Bros

8 febrer, 18 h.

La vesprada més divertida del Festival HOSTES arriba amb la formació brasilera The Pambazos Bros, grup d’arts escèniques que barreja el teatre, el circ i la música en escena amb l’humor i la complicitat del públic. 

El seu espectacle presenta Flamigos de Fuego, un conjunt còmic-músic-tropical format per tres músics que en acosten clàssics del bolero, la cúmbia i el txa-txa-txa en versions còmiques en un show de varietats que arrancarà somriures a menuts i grans.