VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 11 de febrero de 2020

FINO OYONARTE i ANTONIO ARIAS & FERNANDO ALFARO AL TEATRE RAVAL DE GANDIA

Dissabte 15 de febrero, 19 h.

  Fino Oyonarte porta més de mitja vida dedicat a la música en cos i ànima. Conegut per ser el baixista de Los Enemigos durant quasi tres dècades, Oyonarte és respectat no sols com a músic, sinó també per la seua destacable trajectòria com a productor d’emblemàtics discs de grups com Lagartija Nick o Los Planetas, entre altres. Ara ha aconseguit complir el seu objectiu de sempre, gravar el seu
propi treball en solitari, Sueños y tormentas, que presentarà al festival HOSTES dins la gira d’artites AIEnRuta. Es tracta del seu treball més personal, un disc que reflexa la seua maduresa compositiva, allunyant-se de tot el que ha fet fins el momento per expressar-se sense artificis, pelant les capes de la ceba fins arribar al cor.

Antonio Arias & Fernando Alfaro són dos dels pilars del rock alternatiu espanyol. Comparteixen referents, coordenades espai temporals i esperit artístic. Les seues partitures amb Lagartija Nick i Surfin’ Bichos, respectivament, són llegenda viva, un llegat fonamental per a la nostra cultura popular contemporània. Els indiscutibles pares de l’indie en aquest país compartiran

sobre l’escenari del Teatre del Raval idees, experiències i cançons en el seu espectacle conjunt El pueblo contra Antonio Arias & Fernando Alfaro.