VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 25 de febrero de 2020

"DISTANS" (CIA VOL'E TEMPS) EN SALA GOMIS D'ONTINYENT
L'espectacle "Distans"(Cia Vol'e Temps), que tindrà lloc el proper diumenge 1 de març, a les 18:00 hores, a la Sala Gomis d'Ontinyent (Av. Manuel Sanchis Guarner, s/n-Recinte firal). 

Un pacte, un codi secret, una càpsula del temps, una promesa… Dins de 20 anys en el mateix lloc a la mateixa hora.

La vella casa de l'arbre on dos amics compartien les seues vesprades d'oci entre jocs, riures, fantasies i complicitat.

El temps passa i la distància és inevitable però no ha de suposar l'oblit. Com deia la cançó, 20 anys no és res…I dos personatges que van trobar la manera de poder continuar junts en la distància encara que la vida els porte per camins diferents.

DistanS parla d'amistat: els records que continuen vius en els nostres cors malgrat els anys. Parla de la fragilitat de l'ésser humà, de ruptura, la soledat, i de l'amor capaç de regenerar i reconstruir les nostres relacions amb els altres.

Un viatge a través de les emocions en un espai visual i sonor que embolica les escenes de circ acrobàtic i teatre gestual que conformen un espectacle orgànic, sensible i divertit.

Amb aquest espectacle, la companyia aprofundeix en les emocions que són capaces de generar el risc de les disciplines circenses i la interpretació teatral. Ports acrobàtics, acrobàcies dinàmiques, corda fluixa, malabars musicals, música en directe, barra fixa, slapstick, teatre gestual, són les eines que secundades per la dramatúrgia conformen una història pròxima i emocionant capaç de commoure a tots els públics i transmetre valors necessaris per a una societat actual.