VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

miércoles, 26 de febrero de 2020

CINEMA i TEATRE AL RAVAL DE GANDIAÉnfasis, historias de VIHda de Pilar Devesa

Dissabte 28 de febrer, 19’30 h

Aquest curtmetratge documental planteja una reflexió col·lectiva que desgrana, a mode de recorregut terapèutic, els aspectos socials que més influeixen en la vida diària de les persones amb VIH. Al documental s’entrellacen els relats reals de persones que viuen i conviuen amb un virus més comú del que es pensa però que carrega a la seua esquena un gran estigma històric. Una altra mirada del VIH és possible si considerem que ens pot afectar a totes les persones quemantenim relacions sexuals.

En acabar el documental hi haurà un col·loqui amb l’autora, Pilar Devesa, responsable del Comité Antisida de la Comunitat Valenciana.

Film Guanyador del XV Festival Internacional de Cine LGTBI 2017 Selecció Oficial del Nahia Film Fest, curtmetratges sobre sexe, gènere i erotisme 2017 Millor Curtmetratge Documental del XV Festival de Cine LGTBI, Equador 2017 Seleccionat per al Festival de Cine Queer de Bucaramanga, Colòmbia


Refugi de Cia. Clownidoscopio

Diumenge 29 de febrero , 18’00 h

Poesia, humor i clown creen aquest espectacle sense paraules on es troven dues realitats, la d’aquell que crea el seu món per sentir-se segur (refugi) i la d’aquell que, havent-ho perdut tot, busca el seu lloc al món (refugiat). Dos personatges, dues realitats que poden conviure en el mateix espai a través de l’empatia i el respecte.

Perquè tots necessitem trobar el nostre propi lloc en el món. I els llocs, al cap i a la fi, no són més que un munt d’històries humanes.