viernes, 31 de enero de 2020

POTRIES CELEBRA EL PORRAT A SANT BLAI DURANT DOS CAPS DE SETMANA i COMENÇA AMB TRES EXPOSICIONS De Terres i Focs, Epicentre” d’art digital, i Teles de Cocentaina, “Isa” i Sagunt “Tira de Dons”

El pròxim 2 de febrer,  Potries fa un avançament al seu porrat amb exposicions i concerts en un espai que han denominat "Art al Porrat 2020".

L'exposició «De Terres i Focs» que pot visitar-se fins a l'1 de març a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Potries, congrega l'obra artística de nombrosos ceramistes.

L'Associació Nacional de Professionals en Ceràmica ANPEC és una associació cultural de 160 membres de tota Espanya, que es va constituir al gener de 1990 com a Associació de Perits en Ceràmica Artística i Perits en Tècnica Ceràmica, amb la intenció de donar a conéixer la ceràmica al públic en general i a més promocionar els interessos econòmics, socials i culturals dels seus associats, tant en l'àmbit tècnic com artístic. La seua seu social se situa a l'Escola d'Art i Superior de Ceràmica de Manises (ESCM).DIUMENGE 2 DE FEBRER

11.00 h Cercavila de la Banda AMM Sant Blai de Potries

11.30 h Inauguració de les exposicions: 

“Art al Porrat” a l'Ajuntament. Carrer Boamit, 28

Exposició “Epicentre” d’art digital – Dins de la biennal d'art digital “The Wrong”.

Exposició “De Terres i Focs” – Associació Nacional de Professionals de la Ceràmica.

12.30 h Passeig pels carrers per a inaugurar les exposicions “Teles de Cocentaina, “Isa” i Sagunt “Tira de Dons”. Eixida: Ajuntament.

12.30 h Representació de l'obra de titelles “Sant Blai i la seua relíquia” Per a tots els públics. Entrada gratuïta. Ubicació: Casa de la Cultura.

17.30 h Trobada de Corals, amb la coral de la AAM Sant Blai de Potries. Per a tots els públics. Entrada gratuïta. Ubicació: Església dels Sants Joans

Consultar programa complet de TOT EL PORRAT de SANT BLAI de POTRIES açí