VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 14 de enero de 2020

LA TRANSFIGURACIÓN DEL MASTODONTE AL TEATRE CALDERÓN D’ALCOI


Divendres 17 GENER,  21 h


«Mastodonte» és el projecte musical liderat per Asier Etxeandia i Enrico Barbaro que ha vist la llum en forma d’àlbum conceptual i que ha sacsejat el nou panorama musical.

La Transfiguración del Mastodonte és un viatge emocional en forma de concert, com l’anatomia d’una vida, amb les seues etapes diferents, actes que conformen les seues cançons, èpiques i rotundes. Un viatge conceptual a través de la vivència d’un ésser humà, des d’una vida anterior al seu naixement, passant per la infantesa, adolescència, el descobriment de la passió i l’amor, la maduresa, la pèrdua, el perdó i la mort i la serena acceptació dels seus errors.

Si en El intérprete Etxeandia parlava del que els altres li feien al xiquet, en La Transfiguración del Mastodonte es parla del que l’adult es fa a ell mateix. Amb una potent experiència sonora i visual a la recerca d’un canvi vital cap a una redempció col·lectiva.
Gènere: Musica pop rock Intèrprets: Asier Etxeandia, Enrico Barbaro, Ivan Prada, Pino Rovereto i Domi Oliver.
VER TODAS LAS NOTICIAS