martes, 28 de enero de 2020

"EL MISTERIOSO CASO DE HOUDINI Y LA HABITACIÓN CERRADA" AL TEATRE ECHEGARAY D’ONTINYENT


"EL MISTERIOSO CASO DE HOUDINI Y LA HABITACIÓN CERRADA" (CIA NACHO DIAGO-PRODUCCIONES EN LA LUNA) tindrà lloc el proper diumenge 2 de febrer, a les 18:00 hores, a la Sala Gomis d'Ontinyent (Av. Manuel Sanchis Guarner, s/n-recinte firal).

En 1916 va passar alguna cosa que va marcar la vida d'Harry Houdini. Alguna cosa que ell va tractar d'ocultar i que acaba d'aparèixer escrit en un diari amagat en una dels caixes de màgia que usava en els seus espectacles després de ser adquirida en una subhasta.

Houdini és un dels grans mites de la història de la màgia. Conegut no sols com a mag i per les seves grans fuites sinó per la seva lluita contra tots els timadores i estafadors que a principis del segle XX asseguraven poder tenir contacte amb els esperits i el més enllà. Va resoldre tots els casos relacionats amb el paranormal que se li van presentar donant una explicació lògica a cadascun d'ells... tots... menys un, EL MISTERIÓS CAS DE HOUDINI I L'HABITACIÓ TANCADA.

Una cabanya aïllada en un poblet de menys de 52 habitants. Un poble tranquil, on mai (o millor dit) on gairebé mai passa res. Un tret. Un home fugint i tancat en ella.


Tot un poble envoltant la cabanya amb l'objectiu que el desconegut no fugi fins a l'arribada del “xèrif” i després de tirar la porta a baix, el desconegut ha desaparegut. Alguna cosa que és atribuït ineludiblement a cosa d'esperits o un enigma que només una persona en el món és capaç de resoldre: Harry Houdini.