VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

miércoles, 11 de diciembre de 2019

BOMBOLLES DE PAPER, DE CIA. MÚCAB DANS AL TEATRE i LACASACALBA, 15 ANYS DES DE LA PERIFÈRIA al RAVAL DE GANDIA


DISSABTE 14 DE DESEMBRE A LES 18 h


Cada nit que Roger se’n va a dormir somia que fa bombolles amb la trompeta i balla amb elles però quan desperta no pot complir el seu somni. Aquesta proposta visual i plàstica juga amb la imaginació dels infants transportant-los a un espai on tot és possible emprant la dansa i una mica de màgia.
LaCasaCalba, 15 anys des de la perifèria

DISSABTE 14 DE DESEMBRE A LES 19:30 h


Celebrem els 15 anys de LaCasaCalba amb un vetlada musical i poètica, impulsada des dels marges de la cultura, amb bons amics i projectes germans. Per una banda, tenim l’espectacle Mi Lay creat a propòsit dels 30 anys de la discogràfica G3G Records pel francés Pierre Bastien, el català Gat i l’holandés Mischa Kool, aquests dos últims membres de Gran Teatro Amaro. Presentaran el seu projecte Teatre Mecànic. Entremig, tenim a dos artistes valencians, Bartolomé Ferrando i Truna, vinculats a l’art d’acció, la música experimental i la poesia sonora, que improvisaran a través del seu projecte JOP. I, per l’alltra banda, tenim de la mà d’Edicions del Buc, la poesia musicada de la jove poeta catalana Anna Gas i el músic Josep V. Tallada