VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

viernes, 13 de diciembre de 2019

8É FESTIVAL DE CIRC I TEATRE AL CARRER D’ONTINYENT
Dissabte 14 de desembre tindrà lloc la inauguració de la Campanya de Nadal-Ontinyent Il·lusiona.

L'espectacle itinerant començarà a les 19.00 h des de la Plaça Major i en arribar a la Plaça Concepció tindrà lloc l'encesa de les llums de l'Arbre de Nadal. S'adjunta la programació completa per a la vostra informació.

8é Festival de Circ i Teatre al carrer d'Ontinyent que tindrà lloc del 20 al 29 de desembre de 2019 a diferents espais de la ciutat.

Una de les novetats del Festival d’enguany ha sigut la d’avançar al mes d’octubre passat quatre espectacles, per tal de fer un previ i començar a escalfar motors de cara al Nadal. Ara, com a part important de la programació d’«Ontinyent il·lusiona», arriba la 8a edició del «Festival de circ i teatre al carrer», que com cada any visitarà els diferents barris de la ciutat per tal de mostrar les diverses disciplines artístiques: malabars, pallassos, acrobàcies, perxa xinesa, equilibris, dansa, música, i fins i tot una cercavila de personatges populars i jocs de fusta al carrer.

Un Nadal cultural molt il·lusionant, amb una oferta majoritàriament gratuïta, pensada principalment per a les famílies. Inaugurarem el Festival amb el vessant social dels Black Blues Brothers, una companyia que ens arriba des de Kenya. Els seus components es van iniciar en aquest món a partir d’un projecte africà d’inserció per a joves amb risc d’exclusió social, i ja fa més de cinc anys que fan gira per Europa amb èxit de públic i de crítica.

Música, molta creativitat, acrobàcies i una original posada en escena és el que ens oferiran en l’espectacle que enceta esta edició del Festival.   Tot seguit continuarem amb propostes artístiques que provenen d’Aragó, Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid i Biscaia, algunes d’elles premiades en diversos festivals. També és important donar suport a les produccions locals, com és el cas de la Jove Companyia Masters Ballet, amb l’espectacle El trencanous. L’escenografia, el vestuari, la màgica història, els seus imaginatius personatges i la música universal de Txaikovski han convertit El trencanous en un clàssic del Nadal, ideal per a tots els públics.