VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

jueves, 28 de noviembre de 2019

LA HERMANDAD DE LOS CELTAS - CARLOS NÚÑEZ EN EL TEATRE CALDERÓN D’ALCOIArtistes convidats: Colla El Rebuig

Dissabte 30 de noviembre, 20 h.

Carlos Núñez està considerat com un dels millors gaiters del món. Va començar amb les flautes i, més endavant, als vuit anys, amb la gaita gallega. Als tretze anys, va ser descobert per The Chieftains, a l'Auditori de Castrelos, a Vigo, i va començar la seva carrera en la música, que encara contínua.

Núñez és considerat un erudit de la música cèltica. Les seves recerques segueixen bàsicament dues línies relacionades entre si: l'origen de la música cèltica i la seva fusió amb les músiques del món actuals.

El seu interès pel tema l'ha portat a recórrer el globus i a relacionar-se amb músics i artistes dels països que ha visitat, per després plasmar els seus coneixements i experiències en la seva prolífica discografia.

Una característica fonamental de Carlos Núñez i la seva música és la de col·laborar amb tota mena de músics de qualsevol nacionalitat, tant en l'enregistrament dels seus discos com en les seves actuacions en directe.

La Carlos Núñez Banda amb la qual toca en directe es compon de prestigiosos músics com el seu germà Xurxo Núñez, percussionista gallec, Pancho Álvarez, guitarrista i violinista i Begoña Riobó, violinista.