VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 19 de noviembre de 2019

DESENTELANT LA MIRADA DE LA COMPANYIA TR3S SOCIAL AL VOLTANT DE LA VIOLÈNCIA SEXISTA I LA SEUA PREVENCIÓ AL ODEÓN D’ALBAIDADivendres, 22 de novembre a les 20 h al cinema Odeón.

Companyia TR3S SOCIAL


TR3S SOCIAL està conformada per professionals de les ciències socials i el teatre, amb una àmplia experiència en processos de formació de formadors i intervenció soci-educativa.

La creació d'aquest equip naix de la voluntat d'incidir de manera substancial en la recerca, promoció i difusió d'eines d'intervenció social que contribuïsquen a una transformació de la societat, orientada cap a una cultura de igualtat, solidaritat, llibertat i responsabilitat.


Des de TR3S Social, en dialèctica constant amb la realitat, sentim la responsabilitat de transmetre processos artístics i educatius que posen el seu accent en la persona, en el procés d'aprenentatge col·lectiu i l'experiència creativa; una educació en la qual educador i educant es troben en un procés dialògic de transformació.
www.3social.org

«Desentelant la mirada»
Un Teatre Fòrum que cerca dialogar sobre les violències. Una obra realitzada per un grup de dones que van exposar les seues vivències i la seua veritat per a construir de forma col·lectiva una eina amb la qual cridar al món els dolors que la violència ocasiona en la vida.

Què fem cada cadascun i cadascuna de nosaltres en la nostra vida que contribueix a mantenir la violència en les nostres vides i en el nostre entorn?
Una oportunitat per a analitzar l'origen d'aqueixa violència, i visualitzar, imaginar i construir maneres d'alliberar-nos d'ella (de la violència de gènere, de l'individualisme extrem, del consumisme sense límit, dels complexos, de les pors, de l'egoisme, les possibilitats de coresponsabilitat, la resiliència, l’ajuda mútua).