VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

miércoles, 27 de noviembre de 2019

CLOENDA DEL 50 ANIVERSARI DEL CINE-CLUB UTIYE
Dimecres 27 de novembre / saló d'actes de Caixa Ontinyent / 20:00 h / entrada lliure

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE COMMEMORATIU DEL 50É ANIVERSARI DEL CINE CLUB UTIYE.

Concert d'Elena Aker (arpa) i Denis Bilanin (teclat) i projecció de l’audiovisual realitzat per Xavier Mollà.

Programa del concert: Amélie - Intocable - Titanic - Juego de tronos - La misión - La bella y la bestia - River flows in you - Braveheart - A thousand of years

Notes:

1. En acabar se servirà un tast de vi, embotits i coques.

2. El llibre s’hi podrà adquirir al preu de 30,00€.Dijous 28 de novembre / Teatre Echegaray / 22:00 h / entrades: 10 / 8 €

Gala d'homenatge al director David Trueba.


Presentada per l'actriu ontinyentina Paula Albert, l’acte comptarà amb la presència del director i escriptor David Trueba, el qual rebrà un obsequi commemoratiu realitzat per Amorós.


Tot seguit  disfrutarem amb el concert d'AGR Nonet Grup & Perico Sambeat & Esther Andújar, que presentaran el disc Obrigado II (Muito obrigado), dedicat al músic, compositor i cantant brasiler Antonio Carlos Jobim (1927-1994).

Perico Sambeat (saxo alt) està considerat com un dels grans músics del jazz europeu, de projecció internacional, amb més de 20 anys de trajectòria professional. S'ha guanyat a pols un enorme prestigi per la seua extraordinària carrera, amb més de vint discos com a líder i més d'un centenar com a acompanyant. Ha tocat amb Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Tete Montoliu, Michael Brecker, Pat Metheny i un llarg etcètera. Tot un luxe.


També s'ha presentat el llibre commemoratiu de gran format, a tot color, amb fotos en blanc i negre i color, portada de Mariscal i amb articles de persones rellevants del món del cinema i especialistes en la matèria. També hi ha tingut cabuda tot un seguit de retrats de personatges del Setè Art, que han passat per Ontinyent i han quedat immortalitzats per la càmera i l'ull viu de Xavi Mollà.

Un volum de més de 300 pàgines, amb la recopilació de cartells de la Mostra de Cinema i de la setmana Negra, portades de les revistes de l'Utiye i altres fotos històriques i actuals.