miércoles, 27 de noviembre de 2019

CLOENDA DEL 50 ANIVERSARI DEL CINE-CLUB UTIYE
Dimecres 27 de novembre / saló d'actes de Caixa Ontinyent / 20:00 h / entrada lliure

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE COMMEMORATIU DEL 50É ANIVERSARI DEL CINE CLUB UTIYE.

Concert d'Elena Aker (arpa) i Denis Bilanin (teclat) i projecció de l’audiovisual realitzat per Xavier Mollà.

Programa del concert: Amélie - Intocable - Titanic - Juego de tronos - La misión - La bella y la bestia - River flows in you - Braveheart - A thousand of years

Notes:

1. En acabar se servirà un tast de vi, embotits i coques.

2. El llibre s’hi podrà adquirir al preu de 30,00€.Dijous 28 de novembre / Teatre Echegaray / 22:00 h / entrades: 10 / 8 €

Gala d'homenatge al director David Trueba.


Presentada per l'actriu ontinyentina Paula Albert, l’acte comptarà amb la presència del director i escriptor David Trueba, el qual rebrà un obsequi commemoratiu realitzat per Amorós.


Tot seguit  disfrutarem amb el concert d'AGR Nonet Grup & Perico Sambeat & Esther Andújar, que presentaran el disc Obrigado II (Muito obrigado), dedicat al músic, compositor i cantant brasiler Antonio Carlos Jobim (1927-1994).

Perico Sambeat (saxo alt) està considerat com un dels grans músics del jazz europeu, de projecció internacional, amb més de 20 anys de trajectòria professional. S'ha guanyat a pols un enorme prestigi per la seua extraordinària carrera, amb més de vint discos com a líder i més d'un centenar com a acompanyant. Ha tocat amb Brad Mehldau, Kurt Rosenwinkel, Tete Montoliu, Michael Brecker, Pat Metheny i un llarg etcètera. Tot un luxe.


També s'ha presentat el llibre commemoratiu de gran format, a tot color, amb fotos en blanc i negre i color, portada de Mariscal i amb articles de persones rellevants del món del cinema i especialistes en la matèria. També hi ha tingut cabuda tot un seguit de retrats de personatges del Setè Art, que han passat per Ontinyent i han quedat immortalitzats per la càmera i l'ull viu de Xavi Mollà.

Un volum de més de 300 pàgines, amb la recopilació de cartells de la Mostra de Cinema i de la setmana Negra, portades de les revistes de l'Utiye i altres fotos històriques i actuals.