VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

jueves, 3 de octubre de 2019

LA MAR D'IL·LUSTRADES AL CENTRE OCTUBRE

Carrer Sant Ferran, 12 València


Dissabte 5 d’octubre, 17 h.

La mar d'i·llustrades és una exposició que mostra el treball de 18 il·lustradores i artistes visuals de 18 països de la Ribera del Mediterrani.

En el context de Mostra Viva, a la sala d'exposicions del Centre Octubre, Tomàs Gorria, comissari de la mostra, dissenyador i editor, amb la col·laboració de Cristina Chumillas, historiadora de l'art i especialista en il·lustració i l'ajuda de la Fundació d'Assemblea de ciutadans i ciutadanes del Mediterrani (FACM), ha dissenyat i produït una exposició en la qual través d'un treball de recerca de diferents perfils de dissenyadores, il·lustradores i artistes visuals de la Ribera del Mediterrani, es mostra un catàleg de treballs en forma de portafoli que reflecteix les diferents maneres de concebre el missatge gràfic (il·lustració editorial, infografies, aplicacions per a ceràmica o tèxtil, còmic, pintura…) en aquesta ocasió des de la perspectiva de las dones artistes.

Després de la inauguració es realitzara un col·loqui amb l'assistència d'algunes de les il·lustradores i artistes participants, moderat per Cristina Chumillas.

Exposició 18 panells individuals de 120 cm x 200 cm, amb un perfil biogràfic i entre 7 a 10 il·lustracions de cadascuna de les participants, amb un total d'al voltant de 150 imatges

Comissariat: Tomás Gorria

Assessoria en il·lustració: Cristina Chumillas

Disseny i producció Tomás Gorria / Clara Gorria

Disseny del cartell: Aitana Carrasco

Col·labora: FACM (Esma Kucukalic)

Participants: Per ordre alfabètic. Aicha Abohuaj (Marroc), Maria Chiara Banchini (Itàlia), Zeineb Ben Haouala (Tunísia), Dyala Brisi (Síria), Florence Bouchain (França), Daphne Christoforou (Xipre), Ana Hoxha (Albània), Tea Jurisic (Croàcia), Sonya Korshenboym (Israel), Lejla Kucukalic (Bòsnia-Hercegovina), Virginia Lorente (Espanya), Irena Milačić (Montenegro), Theda Mimilaki (Grècia), Deena Mohamed (Egipte), Rana Samara (Palestina), Vesna Skornsek (Eslovènia), Büşra Üzgün (Turquia), Maia Zankoul (Líban)