VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

jueves, 12 de septiembre de 2019

«PASSET A PASSET» DE EMPAR BOIX EN LA COLECTIVA DE XÀTIVA
 

 

 


Del 13 de setembre fins 23 d’Octubre.

El pròxim divendres 13 a l'espai La Colectiva de Xàtiva inaugura l’exposició d’ Empar Boix “PASSET A PASSET” amb un muntatge sobre panells sorprenent  on  75 petites obres amb formats  13 x 18 cm   conformen  espais de color: Groc-Verd-Roig  en acrílic sobre paper i volums amb escultures. A més presenta 7 obres en format 40x40cm amb tècnica acrílic sobre llenç.

Colors a caramull, sorpresa amb les formes i joc inacabable de textures i qualitats que a més de l’acrílic utilitza trames, transfer, spray.

I crea al voltant de la dona, sembla que sap qui és i perquè és. Imagines contes, idees històries i et deixes portar.

Empar s'expressa decididament lliure i et provoca un somriure i d'altres emocions. La  troballa avança, discorre amb el seu mon propi de la dona creadora, pensant i lúdica.

Fa unes setmanes vaig visitar el seu espai “galàctic” a Alginet i difícil explicar el munt de sensacions experimentades. Un encontre explosiu extraordinari que et fa creure que la creació pot ser autèntica , que és possible un cosmos al mon de l'art.

A més, hi ha una dona formada en Belles Arts per la UPV , una dona viatgera amb la fam de menjar-se el mon, treballant arreu de l' Estat Espanyol amb guardons reconeguts i exposicions en galeries de cert prestigi.

 Estades a Veneçuela on va estudiar a la universitat de Caracas i posteriorment a Amsterdam amb el grup Dotroom, plataforma que l'impulsa a promoure la seua obra i portar a cap nombroses intervencions en directe a més d'exposicions.
Ara en “PASSET A PASSET” gaudim del seu bagatge personal i artístic on la intuïció i espontaneïtat barrejat amb el pensament i el coneixement ens presenta una exposició imperdible.

Sales Prats