VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

jueves, 26 de septiembre de 2019

ELS «PALMELLS 2019, MÀ DEL FUTUR» RECONÉIXEN LA CULTURA DELS VALENCIANS


Aquest divendres 27 de setembre s’atorgarà el “Palmells 2019, Mà del Futur” a Isabel-Clara Simó, Josep Sou, IES Pare Vitòria. L’acte d’entrega de guardons tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi a les 20 h.

Els ‘Palmells 2019, mà del futur’ reconeixeran a persones i institucions fortament arrelades i compromeses amb la cultura i el territori.

La primera d’elles, escriptora de capçalera als Països Catalans, és Isabel-Clara Simóla seua destacada ploma ha escrit bona part de la història i ficció de la nostra cultura.

El també guardonat és una altra persona ben destacada: es tracta de Josep Souprofessor i director de la càtedra Antoni Miró de la Universitat d’Alacant, qui ha traçat, amb la seua poesia visual, grans treballs per la cultura que ens uneix.

A més un ‘palmell’ anirà destinat al primer institut que dona cobertura a les nostres comarques: és l’IES Pare Vitòria. Un centre que sempre ha apostat fermament per l’educació en valencià i que està a punt de celebrar, ni més ni menys, que el seu noranta aniversari. 

Els premis s’emmarquen dins dels 32 anys que ja suma EL GRAT, que barreja la seua trajectòria entre l’edició impresa, publicada de manera quinzenal, i la edició digital «Les Muntanyes».