VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 17 de junio de 2019

«PACÍFIC, ELS DOS ROSTRES D’UN OCEÀ» FOTOGRAFIES DE PABLO BERNABEU EN LA MUTUA LEVANTE D’ALCOIFins 9 de juliol.

La Fundación Mutua Levante us informa que l’exposició: ‘Pacífic, els dos rostres d’un oceà’ es podrà visitar fins el 09 de juliol de dilluns a dissabte de 10’00 a 14’00 i de 18’00 a 21’00 a la Sala d’exposicions de la Fundació ubicada a la Plaça d’Espanya nº 15.

Què tenen en comú dos pobles situats en dos extrems de l’Oceà Pacífic i distants entre si més de 20.000 quilòmetres?

L’oceà Pacífic és l’oceà de major extensió. Ocupa la tercera part de Terra. Conté aproximadament 25.000 illes (més que tots els altres oceans del món junts) en ell es troba el punt més baix de la superfície de l’escorça terrestre, la fossa de les Mariannes amb una profunditat màxima coneguda de 11.034 metres.

Este immens oceà separa i a la vegada uneix a la gent de dues costes molt allunyades: l’asiàtica i la sudamericana.

El fotògraf Pablo Bernabeu ofereix aquesta magnífica col·lecció de fotografies després de diversos viatges a dos dels vessants del Pacífic: Cambodja i Vietnam d’una banda i el Perú per l’altra. Una exposició que se centra en les persones de tots dos pobles, en els seus rostres, en les mirades oposades, però complementàries, que descobreixen a l’espectador, les dues cares d’un mateix oceà.