VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 4 de junio de 2019

«NOU PRESÈNCIES. ITINERARIS PLURALS» EN LA LLOTJA D’ALCOI
Inauguració: Dijous 6 de juny, 20 h.

“PRESÈNCIA es EXISTÈNCIA, pel mateix, que el seu antònim es ABSÈNCIA, abandó,...” ens adelanta Carme Jorques, una de les nou artistes participants. Grans artistes del País Valencià: Aurora Valero, Fuencisla Francés, Mª Lluïsa Peréz, Ana Garcia Pan, Aurelia Masanet, María Chana, Pilar Sala, Imma Aledón i Carme Jorques  desde Valencia, Alcoi i Alacant…moltes amb profundes vinculacións a Alcoi.

ITINERARIS PLURALS ... (llatí itinerarîus) adjectiu que descriu "Llocs I ESPAIS  por els que es passa. La seqüència de diversos “punts” d'una trajectòria que " DEFINEIX, adreces i descriu un camí”... Trajectes Diversos, que aquí podem perfectament apreciar en les obres de cada una, podem adivinar i gaudir de les emprentes d'aquells altres itineraris,  que van surtir en aquella primera gran ONA de les avantguardes (abstracció lírica, constructivisme, suprematisme, etc.)  i també, hereus de la segona ONA, (l’Expressionisme abtracto, Art conceptual, Pop Art, performance)... plurals i diferents itineraris, distints estils i tècniques, però, amb denominadors comuns: contemporaneïtat,  llibertat d'expressió i ser ARTISTA i dona (i no morir en l'intent)