VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 21 de mayo de 2019

L'IVAM VIATJA AL MAXXI DE ROMA AMB PART DE LA COL·LECCIÓ PROPIA- La mostra reuneix 60 obres icòniques de la Col·lecció de l'IVAM

- L'exposició és fruit de la col·laboració que l'IVAM ha iniciat amb el MAXXI


L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) inaugura aquest dimarts, 21 de maig, al Museu nazionale delle arti del XXI secolo (MAXXI) de Roma l'exposició «De Robert Rauschenberg a Juan Muñoz. Las obras maestras del IVAM en el MAXXI».

La mostra reuneix 60 obres icòniques de la Col·lecció de l'IVAM, entre les quals destaca l'obra 'Al norte de la tormenta' (1986), de Juan Muñoz, que dona títol a l'exposició, junt amb treballs de Bruce Nauman, Robert Rauschenberg, Toni Cragg, Antoni Tàpies, Cristina Iglesias, Susana Solano, Ángeles Marco, José Antonio Orts o Miquel Navarro, entre d'altres.

L'exposició és fruit de la col·laboració que l'IVAM ha iniciat amb el MAXXI i que suposa que ara una part de la col·lecció de l'IVAM serà exhibida a Roma i en 2020 seran les obres de la col·lecció del museu italià les que viatjaran a València per a exhibir-se a l'IVAM. La mostra s'emmarca dins del programa d'exposicions que l'IVAM ha previst en 2019 amb motiu del seu 30 aniversari.

Amb motiu de l'exposició, el museu MAXXI organitza una sèrie de conferències i xarrades amb artistes i crítics d'art espanyols. A la inauguració de la mostra està previst que assistisca l'ambaixador d'Espanya a Itàlia i exministre d'Afers Exteriors i Cooperació, Alfonso Dastis.

L'exposició està organitzada en forma d'hèlice inspirant-se en la misteriosa escultura de ferro 'Al norte de la tormenta', de Juan Muñoz, que dona nom a la mostra.