VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 20 de mayo de 2019

LA «FIGURA HUMANA» DE JOAN COSTA EN LA SALA COLL ALAS DE GANDIA


Fins al 15 de juny

Es tracta d'una mena de restrospoctiva del pintor Joan Costa. Una revissió de la seua tratejectòria artística des de l'any 1978 fins l'actualitat, sempre al voltant de la representació humana com a eix central de la seua figuració.

L’obra de Joan Costa s’ha decantat de forma singular cap a la figura humana. La riquesa plàstica de la figura humana, així com la seua capacitat referencial i denotativa l’han convertida en un dels eixos fonamentals del seu quefer artístic, arrelat clarament, a més, a la vitalitat històrica dels seus continguts.

L’obra de Costa ha tractat d’interpretar la història i al temps construir una realitat artística personal gràcies a l’eficaç frontissa de la fantasia que aplica a les seues obres, ja siguen aquestes relectures, versions, homenatges i d’aprés, jugant atrevidament a obrir-se camí, en una concreta transmodernitat alternativa, transgressora i diferenciada.

La sala estarà oberta de dilluns a dissabte, de 10:00 a 13:30 i de 17:30 a 20:30 h.