VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

sábado, 4 de mayo de 2019

LA COMÈDIA «EL NOM» AL TEATRE MICALET DE VALÈNCIA


Del 2 de maig al 16 de juny
Escrita pels francesos Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, El Nom torna aquesta temporada a València després de l’èxit de la seua estrena, en valencià, a l’abril de 2018.
Vicent està a punt de ser pare per primera vegada als quaranta anys. Quan és convidat a sopar a casa d’Isabel i Pere, la seua germana i el seu cunyat, es retroba amb Carles, un bon amic de la infància.
“- I ja sabeu quin nom li posareu al xiquet?”
Esta pregunta innocent farà esclatar els vertaders conflictes entre els cinc protagonistes d’El Nom, un espectacle carregat d’humor i magníficament interpretat per Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Cristina Garcia i Ximo Solano baix la direcció de Joan Peris.
“A El nom les relacions familiars, sentimentals i d’amistat es veuen sacsejades a partir d’un fet en principi tan innocent com triar un nom pel fill. Els personatges de l’obra, intel·lectuals, artistes, triomfadors en els negocis, amb parelles estables i mobles de disseny s’adonaran, sense mirar de perdre aquell punt de cinisme que els fa sentir tan segurs, que potser tot plegat és una bombolla de sabó que volta en l’aire i, en qualsevol moment, pot petar”. Jordi Galceran
AUTORS: Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière
VERSIÓ: Jordi Galceran
DIRECCIÓ: Joan Peris
AMB: Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Cristina Garcia i Ximo Solano
PRODUCCIÓ: Companyia Teatre Micalet