VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 13 de mayo de 2019

GANDIA CELEBRA AL RAVAL EL DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE AMB MÚSICA i TEATRE


ÜIQÜ'IS DE LA PANDA DE YOLANDA

Dissabte 18 de maig, 18 h

Al món dels Üiqü’is tot és possible: objectes que cobren vida, superherois de barri, xiquetes voladores i porcs tafaners. Tots aquests personatges i molts més ens transportaran a la nostra infantesa més gamberra i surrealista, apropant-nos un teatre basat en la senzillesa i la imaginació que, a més d’un espectacle, promet ser també tota una experiència.

Això serà possible gràcies a la trajectòria de La Panda de Yolanda. Una companyia formada per David Durán, Merce Tienda i Raquel Hernández.


A LES GOLFES D'EL TRIANGULISTA
Dissabte 18 de maig, 19 h

El Triangulista torna a casa per primavera! Aquest artista no-artista ens ha fet arribar un avís: està a punt per tornar a trepitjar de nou l’escenari del Teatre del Raval, gràcies a les andròmines heretades del seu tiet Ramonet de Colau.

Necessite renovar-me, mirar cap enrere, aprendre de les xiquets i els xiquets, de la gent gran”, ha declarat després d’anys de gira per mig món amb una orquestra filharmònica.

Amb el cançoner popular sota el braç i un cabàs d’instruments inversemblants a l’esquena, El Triangulista ve disposat a deixar-se portar pels indrets de la màgia de les petites coses i convidar-nos a gaudir amb ell del seu espectacle, sempre catàrtic.