lunes, 13 de mayo de 2019

GANDIA CELEBRA AL RAVAL EL DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE AMB MÚSICA i TEATRE


ÜIQÜ'IS DE LA PANDA DE YOLANDA

Dissabte 18 de maig, 18 h

Al món dels Üiqü’is tot és possible: objectes que cobren vida, superherois de barri, xiquetes voladores i porcs tafaners. Tots aquests personatges i molts més ens transportaran a la nostra infantesa més gamberra i surrealista, apropant-nos un teatre basat en la senzillesa i la imaginació que, a més d’un espectacle, promet ser també tota una experiència.

Això serà possible gràcies a la trajectòria de La Panda de Yolanda. Una companyia formada per David Durán, Merce Tienda i Raquel Hernández.


A LES GOLFES D'EL TRIANGULISTA
Dissabte 18 de maig, 19 h

El Triangulista torna a casa per primavera! Aquest artista no-artista ens ha fet arribar un avís: està a punt per tornar a trepitjar de nou l’escenari del Teatre del Raval, gràcies a les andròmines heretades del seu tiet Ramonet de Colau.

Necessite renovar-me, mirar cap enrere, aprendre de les xiquets i els xiquets, de la gent gran”, ha declarat després d’anys de gira per mig món amb una orquestra filharmònica.

Amb el cançoner popular sota el braç i un cabàs d’instruments inversemblants a l’esquena, El Triangulista ve disposat a deixar-se portar pels indrets de la màgia de les petites coses i convidar-nos a gaudir amb ell del seu espectacle, sempre catàrtic.