Contacta con nosotros

VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS

jueves, 23 de mayo de 2019

BARTOLOMÉ FERRANDO, JOSEP LLUÍS GALIANA Y AVELINO SAAVEDRA PRESENTAN EN CONCIERTO SU CD BREGUES DE MOIXOS (LIQUEN RECORDS)


El proper dissabte 25 de maig, a les 20 horas, Bartolomé Ferrando, Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra presenten en concert el CD BREGUES DE MOIXOS (Liquen Records) en l’espaci creatiu Plutón (C/ En Plom, 5 · Valencia).

Links: BREGUES DE MOIXOS en:

Integrat pels artistes Bartolomé Ferrando (veu), Josep Lluís Galiana (saxos) i Avelino Saavedra (bateria), BREGUES DE MOIXOS acaba de publicar el seu primer treball discogràfic. Es tracta d’un procés participatiu i d’autoria col·lectiva, una deriva de sons i fonemes, de paraules i colps, de significants i significats, de semanticitats i asemanticitats, de jocs lèxics i aventures lingüístiques. Cadascun dels membres de BREGUES DE MOIXOS aporta la seua sonovisió personal, generant un flux sonor de increïble força emocional i en el qual no hi manquen bones dosis d’humor i delicada ironia. 

Tota la música està composta per
JOSEP LLUÍS GALIANA (saxofons baríton, tenor i soprano)
AVELINO SAAVEDRA (bateria i objectes sonors)

De la música a la performance, de la pintura a la poesia sonora i visual, de la lliure improvisació a l’art d’acció, BREGUES DE MOIXOS duu quatre anys operant en el marc de la música experimental valenciana i amb propostes arriscades. Apassionats en el què, però, sobretot, en el com fer música de forma diferent i compromesa amb una expressió sonora absolutament liberada, sorprenent, immediata i altament energètica.