VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

jueves, 23 de mayo de 2019

BARTOLOMÉ FERRANDO, JOSEP LLUÍS GALIANA Y AVELINO SAAVEDRA PRESENTAN EN CONCIERTO SU CD BREGUES DE MOIXOS (LIQUEN RECORDS)


El proper dissabte 25 de maig, a les 20 horas, Bartolomé Ferrando, Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra presenten en concert el CD BREGUES DE MOIXOS (Liquen Records) en l’espaci creatiu Plutón (C/ En Plom, 5 · Valencia).

Links: BREGUES DE MOIXOS en:

Integrat pels artistes Bartolomé Ferrando (veu), Josep Lluís Galiana (saxos) i Avelino Saavedra (bateria), BREGUES DE MOIXOS acaba de publicar el seu primer treball discogràfic. Es tracta d’un procés participatiu i d’autoria col·lectiva, una deriva de sons i fonemes, de paraules i colps, de significants i significats, de semanticitats i asemanticitats, de jocs lèxics i aventures lingüístiques. Cadascun dels membres de BREGUES DE MOIXOS aporta la seua sonovisió personal, generant un flux sonor de increïble força emocional i en el qual no hi manquen bones dosis d’humor i delicada ironia. 

Tota la música està composta per
JOSEP LLUÍS GALIANA (saxofons baríton, tenor i soprano)
AVELINO SAAVEDRA (bateria i objectes sonors)

De la música a la performance, de la pintura a la poesia sonora i visual, de la lliure improvisació a l’art d’acció, BREGUES DE MOIXOS duu quatre anys operant en el marc de la música experimental valenciana i amb propostes arriscades. Apassionats en el què, però, sobretot, en el com fer música de forma diferent i compromesa amb una expressió sonora absolutament liberada, sorprenent, immediata i altament energètica.