VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 2 de abril de 2019

UNA CATÀSTROFE i LA RESTRICCIÓ D’OBJECTES ÉS L'ORIGEN DEL PROJECTE ON LES CASES DE CULTURA SON LES ÚNIQUES ALTERNATIVES ARTÍSTIQUES
Martillopis porta a Alboraia un repte conceptual que ha captivat a artistes i professorat

L’origen del projecte és un repte conceptual més enllà de lo habitual, on les individualitats queden sotmeses al col·lectiu.

Des de la facultat de Belles Arts, Martillopis,  comissari, recolzat per la doctora Teresa Cháfer, proposa a artistes  en el tram final de carrera o de màster, doctorats, professors, així com a artistes no vinculats al circuit universitari una tessitura fora del seu àmbit còmode a fi de que se’n surten de allò que ja tenen assumit en la seua rutina.

A més, denúncia que l’art alternatiu i emergent a l’hora, a falta de recolzament i reconeixement  institucional efectiu troba en els pobles, en les seues biblioteques o cases de cultura llocs alternatius per a exposar aquestes idees innovadores i proposicions artístiques fora del circuit del mercat de l’art.