VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 8 de abril de 2019

LES 7 DIFERÈNCIES AL TEATRE CALDERÓN D’ALCOI


Divendres 12 d’abril, 19 h

El Pont Flotant. Premi Mostra de Teatre d’Alcoi 2018 al millor espectacle familiar. Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana 2018, al millor espectacle per a xiquets i xiquetes.Les set diferències ens mostra en escena persones de trets físics i d’orígens ben distints: pells negres, blanques, roses; ulls allargats, redons; llavis grossos, prims; africans, asiàtics, europeus... Un munt de formes i colors, un ventall de llengües, de costums i de maneres d’entendre la vida que reflecteixen la diversitat humana amb què convivim cada dia.

Coneixerem per què i com van arribar fins ací aquests personatges, què es van emportar del seu país i què hi van haver de deixar. Descobrirem algunes de les peculiaritats de la seua cultura i jugarem a trobar les diferències entre els uns i els altres. El llenguatge del cos, la música, el joc, l’humor i la mescla de les històries reals dels intèrprets amb la ficció són alguns dels ingredients d’un espectacle que reflexiona a propòsit del que realment ens separa i ens uneix a les persones, de com ens agrada, de vegades, sentir-nos diferents, però com ens molesta quan ens fan sentir que eixes diferències ens deixen fora. Les set diferències és un cant a la curiositat, la naturalitat i l’humor amb què els més menuts viuen la diferència, però, també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats que podem trobar a l’hora de relacionar-nos amb persones molt diferents.

Gènere: Teatre familiar
Dramatúrgia i direcció: Jesús Muñoz i Pau Pons
Intèrprets: Nataly d’Altamirano, RubaBarua, Zhao Hu, Severo Junior, Jesús Muñoz, Pau Pons.