VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 8 de abril de 2019

EL TEATRE RAVAL DE GANDIA OFERIRÀ ESTE CAP SETMANA 2 ESPECTACLES AMB “MARIA LA JABALINA” i el CIRC DEL GRAN FELE


TEATRE MARÍA LA JABALINA DE COMPANYIA DE TEATRE HONGARESA | VI Jornades Republicanes de la Safor

Divendres 12 d’abril, 21 h.

MARÍA LA JAVELINA és un espectacle creat a partir de la vida de la miliciana anarquista María “La Javelina”, nascuda en Port de Sagunt i última dona afusellada pel franquisme. Els documents i testimoniatges històrics permeten rastrejar la seva vida, revelant-se un periple vital propi dels personatges tràgics.
Després d’anys de lluita de classe i combats en el front de la Guerra Civil espanyola, va acabar presa i afusellada pel bàndol franquista. En vida va ser vista com un àngel lluitador, generosa i lliurada a la causa anarquista per a la construcció d’un món on tots fóssim tractats per igual. Altres ulls, la van veure en l’extrem oposat, com un monstre assassí i sense principis morals, lliurada a una orgia de mort i sexe.

En MARÍA LA JAVELINA es produeix una fragmentació a partir dels diferents desitjos bons i dolents: d’una banda les imatges que la veuen com un monstre, com les creades per Rebollo; i per un altre les imatges que la veuen com un àngel, creades per la seva mare Isabel i la seva germana Carmen.

BLUFF DE CIRC GRAN FELE

Dissabte 13 d’abril, 18 h.
  
La companyia valenciana Circ Gran Fele presenta l’espectacle Bluff, en el que recupera el concepte de pallasso parodista i musical per fer el seu singular repàs de la tradició clownesca. Amb un únic actor a escena, gaudirem d’una aproximació íntima al gest, al silenci, a la quietud i al ritme, a través de les aventures i desventures d’un pallasso shakesperià que des d’un cantó qualsevol se situarà, però, al centre d’un conflicte. Un personatge que esdevé un petit flascó que, en obrir-se, ens anirà desvetllant l’essència de tot el seu perfum.
La companyia valenciana Circo Gran Fele presenta l’espectacle Bluff, en el que recupera el concepte de pallasso parodista i musical per fer el seu singular repàs de la tradició clownesca. Amb un únic actor a escena, gaudirem d’una aproximació íntima al gest, al silenci, a la quietud i al ritme, a través de les aventures i desventures d’un pallasso shakesperià que des d’un cantó qualsevol se situarà, però, al centre d’un conflicte. Un personatge que esdevé un petit flascó que, en obrir-se, ens anirà desvetllant l’essència de tot el seu perfum.
– ¿Se puede hacer reír en pleno conflicto?