VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 18 de marzo de 2019

«QUIEN TUVO RETUVO» DE FAEMINO Y CANSADO EN EL TEATRE CALDERON D’ALCOI

Divendres 22 de març 20’30 h.


Quan Faemino i Cansado encaren la creació d'un nou espectacle la seua preocupació primera és aconseguir l'excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple en Quien tuvo retuvo! per descomptat no. Quan decideixen quin serà el tema que vehiculice el seu nou espectacle rebutgen habitualment qualsevol idea ja realitzada.

En Quien tuvo retuvo! no ha sigut el cas. Quan busquen com serà la posada en escena del seu nou espectacle intenten no repetir mai cap element, ja siga d'escenografia o il·luminació. En Quien tuvo retuvo! no ha sigut possible.
Quan Faemino i Cansado dissenyen la producció d'un nou espectacle mai els espanta el cost econòmic, mai eliminen un gag o un sketch per car que resulte portar-lo a escena. En Quien tuvo retuvo!, no obstant això, la producció ha sigut més aviat austera.

En definitiva, si no és excel·lent ni hi ha tema, repeteixen posada en escena i és barat, què aporta Quien tuvo retuvo! a la carrera de Faemino i Cansado? Donç dues coses a qual més important: Riures i Reminiscències.