VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 25 de marzo de 2019

MOSTRA DE CÁLIZ PALLARÉS 2010-2019 EN LA SALA HORT DE TRAMOIERES DEL JARDÍ BOTÀNIC

28 MARÇ - 26 MAIG 2019
 

Nàixer a la Mediterrània ha influït en la vida i obra de Cáliz Pallarés. La proximitat de la mar, la riquesa de les terres i la gent deixa empremta en la manera d’entendre la vida. Sentiments, emocions i factors culturals que també impacten en la nostra manera de percebre els paisatges que ens envolten.

El Jardí Botànic de la Universitat de València acull aquesta primavera l’exposició Natura mediterrània, on es recull l’última dècada creativa de Cáliz Pallarés, artista valenciana de recorregut internacional, i on es ofereix una particular visió de l’univers vegetal. A llarg de la seua obra, Pallarés ha reflectit un interès genuí per l’estudi de la natura: els arbres, les palmeres, la vinya, el paisatge... La relació amb l’entorn és una constant en els seus treballs pictòrics i gravats. La reiteració dels motius, una sort d’assaig de llums, transfons, ombres i brillantors en què investiga per constituir, com encertadament descriu Isabel Bilbao, una Natura expressivament pròpia.

L’exposició Natura mediterrània. Paisatges i vegetació, reuneix 59 peces de pintura i gravat, on també ha experimentat amb tècniques de serigrafia, xilografia i aiguafort, junt amb una instal·lació escultòrica amb ceps naturals. Fins al 26 de maig, podrem gaudir-la a la sala Hort de Tramoieres del Jardí Botànic de  la Universitat de València.

L'ARTISTA
Cáliz Pallarés és una artista valenciana, especialista en gravat i pintura, llicenciada en Belles Arts per la Facultat de Sant Carles. Al llarg de la seua trajectòria, ha realitzat múltiples exposicions individuals i col·lectives per terres valencianes i en sales i museus de Barcelona, Málaga, Segovia i Mainz, i compta amb obra en institucions com el Palau de la Música de València, el Fons Cultural Bancaixa, la Biblioteca Nacional i el Museu del Cairo.

Inauguración:


Estuvieron en la inauguración Jaime Güemes, director;  Eva Pastor y Eleisa Caballer del gabinete de cultura botánica y comunicación. Con Helena Calvillo Samada , Maite Martinez, Maria Jose Marco Andres, María Fuensanta Niñirola, Jose Luis Garcia Ibañez, José Antonio Jose Andres Rodriguez, Pepa Alonso Arróniz, Esfera Proyectos Culturales, Felisa Martínez Andrés, Fernando Evangelio, Carlos Tomas Caliz San Juan, Miguel Ángel Ríos Fernando San Juan y muchos más.