VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 4 de marzo de 2019

LA FUSIÓ DE LA NATURALESA I EL RETRAT, MITJANÇANT LA FOTOGRAFIA CREATIVA DE JOSE PLAZA


Fins al 14 d’Abril

 

Divendres 1 de març, en la sala de Dones del Centre Museístic de l'Antic Hospital de Sant Marc de Gandia, es presentava l'exposició Natureman, una proposta de fotografia creativa del fotògraf Jose Plaza.
José Plaza hi ha estat sempre atret per la fotografia industrial i publicitària. La seua experiència durant 30 anys com a fotògraf en eixos camps li ha permés investigar la imatge com un joc que explica conceptes i explora significats estètics.

El projecte  expositiu Natureman del fotògraf Jose Plaza presenta en principi una simbiosi entre la natura i el retrat humà, unifica l'atracció del rostre,,, però la natura sembla vèncer…

Flors, plantes, arbustos, cels i rostres humans transformats en una imatge unificada on la naturalesa amaga la intensitat de la mirada humana, i és quan l'espectador descobreix un còctel intens, una lectura potent que expressa emocions.

Quant a la relació home-naturalesa trenca cànons establits, transforma elements, deforma i forma, inventa i crea. Un joc plàstic que està creixent i en contínua evolució.

Les seues ferramentes són una càmera rèflex digital i un telèfon mòbil  i en quant a suports i mesures, varien des del paper, llenç… amb un total de 24 imatges que conformen una  exposició ampliable en qualsevol cas.


Sales Prats Gràcia, comissària de l’exposició