VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 18 de marzo de 2019

EL TEATRE RAVAL DE GANDIA ENS PORTA EL CALBERET, CINEMA INFANTIL i ROGER MAS EN CONCERTTEATRE DE VARIETATS: EL CALBARET (LA RESSACA FALLERA)
Divendres 22 de març, 20 h

Torna la Disbauxa al teatre del Raval de Gandia de la mà del Calbaret, un espectacle coral de varietats, conduït per el triangulista i amb la petita orquestra peiotaire com a banda en directe. En la ressaca fallera, intervenen els següents artistes convidats: Mag Wendo, la Sanguinelli (music-hall), Josep Lluís Galiana (experimentació sonora), Capa de Plàstic (música), Jacinto Sifón Fontana (circ), Mai Fernández (monòleg), la Ruba  (música), Ximo Vidal (teatre).Cinema en valencià: LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE LA PERA GEGANT
Dissabte 23 de març, 18h

L’elefant Sebastià i la seva millor amiga, Mitxo, viuen en un agradable i pintoresc poble costaner, vilasol. tothom hi viu feliç fins que, un bon dia, el seu estimat alcalde, jb, desapareix! una vesprada, pescant, Mitxo troba una botella amb un missatge de jb, on els diu que ha naufragat a l’illa misteriosa i han d’anar a rescatar-lo. dins de l’ampolla també hi ha una llavor xicoteta que sembraran i, en el transcurs d’una nit, produeix una pera gegant! de la pera en faran un vaixell en el qual salparan Sebastià, Mitxo i el seu camarada professor glucosa. així comença una aventura amb pirates, un dragó marí i uns fantasmes molt peculiars. una història que parla de valentia i el valor de l’amistat.

ROGER MAS EN CONCERT (BARNASANTS A GANDIA)
Dissabte 23 de març, 21h


El cantautor solsoní es caracteritza per un univers poètic ben propi i per l’especial respecte cap a l’obra de grans creadors de diferents èpoques, és per això que en aquest concert ens oferirà un recull de les seves cançons més emblemàtiques junt amb poemes cantats o bé recitats, inclosos al seu últim disc parnàs, i d’autors com jacint verdaguer, goethe, torquato tasso, amadeu vidal i bonafont. concert emmarcat dins del festival barnasants, que ens visita gràcies al projecte cultural en xarxa. a més, amb roger mas encetem les celebracions de lacasacalba pels seus 15 anys fent de revulsiu cultural al país.