VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

martes, 5 de marzo de 2019

EL MAGO, de JOAN MAYORGA AL TEATRE CALDERÓN DE ALCOIDiumenge 10 de març, 19’30 h.


Fa un parell de tardors vaig assistir a un espectacle que es presentava com a Congrés Mundial de Màgia. Sens dubte era un títol excessiu, però la veritat és que en ell participaven persones de noms i vestuaris molt interessants. En arribar el número de la hipnosi, l’il·lusionista va demanar voluntaris i jo vaig ser un dels quals va alçar la mà, per la qual cosa se’m va convidar, al costat dels altres, a pujar a l’escenari. En ell se’ns va sotmetre, davant la resta del públic, a una sèrie de proves per a seleccionar a aquells voluntaris que eren aptes per a ser hipnotitzats. Les proves em van semblar molt fàcils i vaig pensar que les estaba fent bé, però el cas és que vaig ser separat al costat dels no aptes i retornat al meu seient.

Des d’allí, veient el que succeïa als voluntaris aptes, se’m va ocórrer una obra de teatre que vaig començar a escriure de seguida i que he volgut portar a escena. Tot és mentida, però volem pensar que està ple de veritat.

Juan Mayorga

Text i direcció: Joan Mayorga
Intèrprets: María Galiana, José Luis García-Pérez, Ivana Heredia, Julia Piera, Tomás Pozzi, Clara Sanchis

Centro Dramático Nacional, Avance Producciones Teatrales,
Entrecajas Producciones, Teatrales, García-Pérez Producciones.

COMPARTEIX-HO AMB LES TEVES AMISTATS