VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

miércoles, 13 de febrero de 2019

SALÜQ DE MAQUINANT + TEATRE · FESTIVAL HOSTES (FLAMENC): AURORA AL TEATRE RAVAL DE GANDIA


Salüq de Maquinant

Dissabte 16 de febrer, 18h00

L’obra ens parla sobre la migració al Mediterrani a través dels ulls d’una xiqueta que emprèn de manera involuntària una gran odissea fugint del seu país. Impulsada pel vent de Salüq viurà aventures que mai ha imaginat. Amb aquest  espectacle celebrem el Dia de l’Arbre, és per això, que tots els xiquets i xiquetes que vinguen amb la gimcana complerta i segellada, tindran l’entrada gratuïta.

TEATRE – MULTIMÈDIA| Públic familiar
Amb la col·laboració de la Regidoria de Gestió Responsable del Territori de l’
Ajuntament de Gandia 
Text i direcció: Juan Pablo Mendiola.
Interpretació: Aina Gimeno i Ana Ulloa.
Companyia: Maquinant Teatre


Teatre · FESTIVAL HOSTES (FLAMENC): Aurora
FESTIVAL HOSTES | Per a tots els públics

Diumenge 17 de febrer, 19 h.

   

Sense perdre la seva identitat flamenca però acostant-se al jazz, la veu de Pere Martínez s’uneix al piano de Max Vilavecchia, el baix de Javi Garrabella i la bateria de Joan Carles Marí per dotar d’una nova sonoritat algunes de les composicions més conegudes de Manuel de Falla, i també peces de Albéniz, Pedrell i Lorca, les que han reunit en el seu disc Aurora. La aurora de Nueva York, el poema de Lorca que ja va interpretar Enrique Morente, Anda jaleo (també de Lorca) o Las Cantigas de Alfonso X (de Manuel de Falla) són algunes de les peces que integren el repertori d’aquesta formació que s’acompanya sobre l’escenari amb el ball de José Manuel Álvarez.

Amb el suport de GIRANDO POR SALAS i INAEM