lunes, 18 de febrero de 2019

RAFA AMORÓS EN MADRID

Per: JOAN JOSEP SOLER NAVARRO. 
Historiador de l'Art. Postgrau en Educació Artística i Museus. Postgrau en organització d'exposicions, màrqueting i comunicació. Membre d'AVCA. Aso. Vciana. Crítics d'Art. Membre de l'ICOM-UNESCO. Consell Inter. de Museus.

Podem trobar les darrers obres d'Amorós als stands de ARTIG GALLERY, en JUSTMAD X EDITION stand C7. Palacio de Neptuno. C/Cervantes, 42. 28014 Madrid. JustMad X edition (2019)

Del 26 de febrer al 3 de març, s’ exposaran una selecció d'artistes en JustMadX, una fira d'art dedicada a l'art contemporani emergent. Durant l'última setmana de febrer, la celebració de Fira d’Art ARCO a Madrid, atrau amants de l'art i col·leccionistes internacionals i nacionals. Fires com JustMadX aprofiten aquesta oportunitat per donar-li a galeries d'art emergent més visibilitat a la setmana de l'art de la capital espanyola. La participació de la Artig Gallery a JustMad és una gran oportunitat per expressar el nostre missatge com a galeria i mostrar alguns dels més prometedors artistes del nostre col·lectiu. Una selecció d'obres d'art basada en la qualitat i trajectòria dels seus artistes. JustMad és una Fira d'Art coneguda per mostrar el talent emergent en què invertir ara i els creadors que estan modelant la nostra manera de consumir disseny i art.

També pordreu veure l’obra de Rafa Amorós en la Fira ART MADRID, Centro Cibeles Galería de Cristal, mitjançant la Galería BAT Alberto CORNEJO. Del 27 de febrer al 3 de març. Stand P General B11.

La Galeria de Cristall del Palau de Cibeles acull Art Madrid '19, la fira dedicada a l'art contemporani que reuneix en el seu desè quarta edició a més de 40 galeries tant nacionals com internacionals que treballen amb pintura, escultura, obra gràfica, fotografia i vídeo-art des el segle XX en endavant.

 

COMPARTEIX-HO AMB LES TEVES AMISTATS