VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 18 de febrero de 2019

RAFA AMORÓS EN MADRID

Per: JOAN JOSEP SOLER NAVARRO. 
Historiador de l'Art. Postgrau en Educació Artística i Museus. Postgrau en organització d'exposicions, màrqueting i comunicació. Membre d'AVCA. Aso. Vciana. Crítics d'Art. Membre de l'ICOM-UNESCO. Consell Inter. de Museus.

Podem trobar les darrers obres d'Amorós als stands de ARTIG GALLERY, en JUSTMAD X EDITION stand C7. Palacio de Neptuno. C/Cervantes, 42. 28014 Madrid. JustMad X edition (2019)

Del 26 de febrer al 3 de març, s’ exposaran una selecció d'artistes en JustMadX, una fira d'art dedicada a l'art contemporani emergent. Durant l'última setmana de febrer, la celebració de Fira d’Art ARCO a Madrid, atrau amants de l'art i col·leccionistes internacionals i nacionals. Fires com JustMadX aprofiten aquesta oportunitat per donar-li a galeries d'art emergent més visibilitat a la setmana de l'art de la capital espanyola. La participació de la Artig Gallery a JustMad és una gran oportunitat per expressar el nostre missatge com a galeria i mostrar alguns dels més prometedors artistes del nostre col·lectiu. Una selecció d'obres d'art basada en la qualitat i trajectòria dels seus artistes. JustMad és una Fira d'Art coneguda per mostrar el talent emergent en què invertir ara i els creadors que estan modelant la nostra manera de consumir disseny i art.

També pordreu veure l’obra de Rafa Amorós en la Fira ART MADRID, Centro Cibeles Galería de Cristal, mitjançant la Galería BAT Alberto CORNEJO. Del 27 de febrer al 3 de març. Stand P General B11.

La Galeria de Cristall del Palau de Cibeles acull Art Madrid '19, la fira dedicada a l'art contemporani que reuneix en el seu desè quarta edició a més de 40 galeries tant nacionals com internacionals que treballen amb pintura, escultura, obra gràfica, fotografia i vídeo-art des el segle XX en endavant.

 

COMPARTEIX-HO AMB LES TEVES AMISTATS