lunes, 18 de febrero de 2019

ONTINYENT MEDIEVAL 2019 D'ONTINYENT


DEL 22 AL 24 DE FEBRER 

La plaça Major, el carrer Regall i la plaça de Baix d’Ontinyent es convertiran en l’escenari ideal per recrear l’època medieval i transportar-nos al passat. Els carrers s’omplin de colors, aromes i sorolls, on es combina perfectament un clàssic del mercat, com és la mostra d’oficis, amb un autèntic basar àrab. Si veniu, podreu conèixer com treballaven abans els ferrers, afiladors, esparters, tallistes i altres oficis antics.. Embarca’t amb aquest apassionant viatge cultural i sensorial! Les cercaviles musicals i la dansa, components molt destacats de les festes medievals, també estaran presents i ompliran els carrers de música d’altra època. En aquesta edició de mercat trobareu, a més a més, gran quantitat de parades d’artesania situades a la plaça de Baix, al carrer del Regall i la plaça Major, així com atraccions infantils, tavernes, productes tradicionals, exhibició de tir amb arc i moltes activitats d’animació de carrer, tot complementat amb una decoració autèntica que ens convidarà a viatjar en el temps.


MERCAT ESCENIC I CAMPAMENT
Els trobareu en un entorn únic, entre parades artesanes, als peus del campanar de la Vila. Un campament medieval au­tèntic i una decoració molt cuidada, convidaran a gaudir de tots els espectacles que tindran lloc al llarg del cap de setmana. Música folk, teatre familiar, bufons, espectacles itinerants, danses tradicionals, campament amb personat­ges que recrearan la vida i costums de l’edat mitjana, tot acompanyat amb la millor música.

MÚSICA DE FUSIÓ BALCÀNICA · KLEZMER · GYPSY · SWING · REGGAE · BRASSBAND


La Trocamba Matanusca som un grup instrumental format al 2009 a Ontinyent - Vall d’Albaida amb una barreja de músiques gypsy, klezmer, swing, els directes es caracteritzen per l’energia de la secció de metalls i l’alegria que contagien les melodies. El 2019 presentarem el nostre tercer treball d’estudi“ A pic i pala”, i estem preparant la gira de presentació. Voleu saber-ne més? DISCOGRAFIA qué fem? on trobar-nos? recorregut... integrantsEN CONCERT LA TROCAMBA MATANUSCA
Cal destacar d’entre totes les activitats, l’Espectacle versàtil d’un grup instrumental format al 2009 a Ontinyent, que ofereixen una barreja de músiques gypsy, klezmer, swing. No es podeu perdre la presentació del seu tercer treball d’estudi “A PIC I PALA”. Vos esperem!
Hora: 21: 30 h - Lloc: ESCENARI PLAÇA MAJOR)