VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 18 de febrero de 2019

ONTINYENT MEDIEVAL 2019 D'ONTINYENT


DEL 22 AL 24 DE FEBRER 

La plaça Major, el carrer Regall i la plaça de Baix d’Ontinyent es convertiran en l’escenari ideal per recrear l’època medieval i transportar-nos al passat. Els carrers s’omplin de colors, aromes i sorolls, on es combina perfectament un clàssic del mercat, com és la mostra d’oficis, amb un autèntic basar àrab. Si veniu, podreu conèixer com treballaven abans els ferrers, afiladors, esparters, tallistes i altres oficis antics.. Embarca’t amb aquest apassionant viatge cultural i sensorial! Les cercaviles musicals i la dansa, components molt destacats de les festes medievals, també estaran presents i ompliran els carrers de música d’altra època. En aquesta edició de mercat trobareu, a més a més, gran quantitat de parades d’artesania situades a la plaça de Baix, al carrer del Regall i la plaça Major, així com atraccions infantils, tavernes, productes tradicionals, exhibició de tir amb arc i moltes activitats d’animació de carrer, tot complementat amb una decoració autèntica que ens convidarà a viatjar en el temps.


MERCAT ESCENIC I CAMPAMENT
Els trobareu en un entorn únic, entre parades artesanes, als peus del campanar de la Vila. Un campament medieval au­tèntic i una decoració molt cuidada, convidaran a gaudir de tots els espectacles que tindran lloc al llarg del cap de setmana. Música folk, teatre familiar, bufons, espectacles itinerants, danses tradicionals, campament amb personat­ges que recrearan la vida i costums de l’edat mitjana, tot acompanyat amb la millor música.

MÚSICA DE FUSIÓ BALCÀNICA · KLEZMER · GYPSY · SWING · REGGAE · BRASSBAND


La Trocamba Matanusca som un grup instrumental format al 2009 a Ontinyent - Vall d’Albaida amb una barreja de músiques gypsy, klezmer, swing, els directes es caracteritzen per l’energia de la secció de metalls i l’alegria que contagien les melodies. El 2019 presentarem el nostre tercer treball d’estudi“ A pic i pala”, i estem preparant la gira de presentació. Voleu saber-ne més? DISCOGRAFIA qué fem? on trobar-nos? recorregut... integrantsEN CONCERT LA TROCAMBA MATANUSCA
Cal destacar d’entre totes les activitats, l’Espectacle versàtil d’un grup instrumental format al 2009 a Ontinyent, que ofereixen una barreja de músiques gypsy, klezmer, swing. No es podeu perdre la presentació del seu tercer treball d’estudi “A PIC I PALA”. Vos esperem!
Hora: 21: 30 h - Lloc: ESCENARI PLAÇA MAJOR)