VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 18 de febrero de 2019

FESTIVAL HOSTES (FAMILIAR): «EMOCIOANANT» DE RODAMONS TEATRE DEL RAVAL DE GANDIA

Dissabte 23 de febrer, 17’30 H.

Nou treball de Rodamons Teatre, una proposta que ens convida a submergir-nos en el món de les emocions a través de la música, les cançons, la poesia i les imatges. Un viatge per la vida amb música, elements visuals i un fet compartit… EmocioAnant pel que pots trobar!

Vicent Adell:
actor, cantant, percussions i vents.
Laura Miñaro:
actriu, cantant, viola de roda, saz i percussions.
Teresa J. Sánchez:
actriu i cantant.
Eva Gómez: actriu, cantant, guitarra, guitarró i baix.

FESTIVAL HOSTES (POP): Julio Bustamante & Lavanda, El Petit de Cal Eril i Ferran Palau
FESTIVAL HOSTES POP| Per a tots els públics

Dissabte 23 de febrer, 20 H.


La sessió més pop del festival conjuga a la perfecció l’experiència amb les noves propostes musicals. D’aquesta manera podrem gaudir, per un costat, del mestre de l’heterodòxia Julio Bustamante (País Valencià) en format de banda, que ens acostarà el seu darrer treball La misión del copiloto. I, per l’altre costat, de dues de les propostes més excitants del moment: El Petit de Cal Eril (Catalunya), capitanejats per Joan Pons, que presentarà el seu nou treball “Δ” que s’ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d’EPs. I Ferran Palau (Catalunya) que ens descobrirà Blanc el seu últim treball, una joia del pop minimalista. Tots dos, a més a més, vindran en format de banda.


COMPARTEIX-HO AMB ELS TEVES AMISTATS