VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

miércoles, 27 de febrero de 2019

DÉNIA REVISA LES CONVOCATÒRIES AMB L'ASSESSORAMENTS DE AVVAC i AVCA PER A MILLORAR LES BONES PRÀCTIQUES EN LES SEUES CONVOCATÒRIESRecentment, ha tingut lloc una reunió del Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Dénia, Rafael Carrió Company, amb el Coordinador de l'associació d’Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló (AVVAC), Rafael Tormo i Cuenca, a fi de revisar les convocatòries i protocollegs relacionats amb les arts visuals del Departament de Cultura d'aquest ajuntament alacantí.

En aquesta reunió, que també comptava amb el suport de la Associació Valenciana de Crítics d’Art (AVCA), s'ha arribat a un acord per al que resta de legislatura, consistent en la revisió de les bases per al Centre d'Art la Ferroviària, així com per a les futures convocatòries que es dissenyen. D'aquesta manera, s'atendran per part de l'Ajuntament, els suggeriments sobre Bones Pràctiques en el sector, fetes des de AVVAC i AVCA.

Rafael Tormo y Rafael Carrió (foto AVVAC) 
Un altre cas similar recent, ha tingut lloc amb l'Ajuntament d'Alacant, respecte a la convocatòria “Buitblanc” de projectes expositius per a 2019-2020 en el Centre Cultural Las Cigarreras. De forma conjunta, AVCA i AVVAC van dirigir una carta datada l'1 de febrer de 2019, a la Regidoria de Cultura d'aquest Ajuntament, assenyalant l'incompliment d'alguns aspectes de les bones pràctiques professionals i de nou amb bons resultats. La corporació, ha atés les demandes, prenent en consideració les recomanacions fetes sobre participació i transparència en els jurats.

Totes aquestes actuacions, com també l'entrevista que es va produir el passat 13 de febrer, amb la Regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, Gloria Tello, posen de manifest la importància d'una labor, que obté com a resultat avanços en la millora de les condicions que s'imposen a les i als artistes visuals i al sector en general. Creiem fermament en la necessitat de continuar impulsant la coordinació de les associacions professionals i des d'aquest punt de vista també, insistir en un treball d'assessorament didàctic, per a divulgar el coneixement i aplicació de les Bones Pràctiques en les arts visuals a tot el territòri Valencià (Link al documento completo).

COMPARTEIX-HO AMB LES TEVES AMISTATS