VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 14 de enero de 2019

TENORS · (CIA ILLUMINATI) i DESCOBRINT L’ILLA DEL TRESOR A ONTINYENT


Divendres 18 de gener,  22:00 hores,
Teatre Echegaray d'Ontinyent.


Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el "pinyol", que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.

Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

LA COMPANYIA ILLUMINATI.  
La temporada 2013-2014, en Miquel Cobos, l'Ezequiel Casamada i l'Albert Mora, se la van passar dins d'un autobús (una Teisa concretament) recorrent de punta a punta tota França, representant la celebrada Operetta de Jordi Purtí i Cor de Teatre. Els seients no eren massa còmodes precisament i les distàncies a recórrer i el temps compartit, afavorien l'aparició de tota mena d'activitats simpàtiques i creatives (que potser ara no venen al cas) per oblidar el mal que els feia l'esquena...  El que sí ve el cas és que, mig en broma mig de debò, els tres tenors d'aquell sofert vehicle van començar a deixar volar la seva imaginació, i a projectar un concert dels Tres Tenors, que fos a la vegada una paròdia i un homenatge; una obra de teatre on cantar la música que més els agradava i, alhora, encabir totes aquelles anècdotes i excentricitats del món de la lírica que els feien riure i el viatge més suportable. La gira es va acabar i cadascú va tornar a les seves coses, el seus concerts, les seves vides... Tot semblava indicar, que aquell projecte quedaria només en una bona idea. Sigui com sigui, el temps va passar i al 2017, després d'anades i vingudes, finalment "s'il·luminen" i decideixen dur a terme aquella idea, el seu primer espectacle: TENORS. Al grup, després, s’afegeixen Toni Sans (company de l'Albert Mora a EGOS teatre) per acabar de cosir l'espectacle i dirigir-lo escènicament, i els pianistes Daniel Garcia i Adrià Aguilera, amb qui ja havien compartit escenari en diverses ocasions.

L´ESPECTACLE   TENORS és una paròdia dels mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors. Una paròdia feta des del respecte i l’admiració, procurant oferir un excel·lent nivell musical però sense deixar passar l’oportunitat d’enriure’s del món de l’òpera, de la solemnitat del protocol en els concerts de música clàssica o del divisme, rivalitat i excentricitat de certs cantants lírics. Un espectacle que combina l´òpera amb l´humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador a través de situacions absurdes alhora que l’emocionarà amb melodies conegudes i commovedores.

Amb una posada en escena sòbria i elegant, TENORS permet conèixer o recordar moltes de les àries, napolitanes, sarsueles, boleros i fins i tot èxits de Broadway que els Tres Tenors cantaven en els seus concerts. Ens disposem a presenciar un concert històric. A escena, només tres faristols daurats, un piano i unes monumentals cortines vermelles mig caigudes que vaticinen quin serà el desenllaç. Un esdeveniment apte només per a melòmans esdevindrà una lluita d´egos surrealista i carregada de situacions hilarants.  TENORS es recolza en la veu, el silenci, el teatre visual i gestual... És, per tant, un espectacle sense fronteres ja que s’expressa en els llenguatges universals de la música i l'humor.

DESCOBRINT L’ILLA DEL TRESOR.

Diumenge 20 de gener, 18’00 hores.

En la Sala Gomis es representarà «Descobrint L’ILLA DEL TRESOR»

Robert és un xiquet malalt que passa la major part dels dies prostrat en el llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, moguts per l’enveja, decideixen entrar en sa casa per apoderar-se de la seua fantàstica col·lecció de medalles just la nit en què ell no hi és. Però la seua sorpresa serà enorme en descobrir que el jove continua en la casa. A partir d’eixe moment, el xicotet Robert els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai podrien haver imaginat