VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

miércoles, 23 de enero de 2019

ISMAEL SERRANO AL TEATRE CALDERÓN D'ALCOI


Plaça d’Espanya 14, 03801 Alcoi 

ISMAEL SERRANO  AL TEATRE CALDERÓN D'ALCOI
Dissabte 26 de gener, 20 hores

EL MISTERIOSO CASO DE HOUDINI Y LA HABITACIÓN CERRADA CON NACHO DIAGO
Dissabte 2 de febrer · 18:00 hores


Es compleixen 20 anys d’una carrera repleta d’enormes èxits de la cançó popular i, per a festejar aquest aniversari, Ismael Serrano ha posat en peus un projecte molt especial amb el qual recalarà en el Teatre Calderon d’Alcoi. Ho farà ell només amb la guitarra. Una cita en la qual el públic gaudirà dels èxits de sempre, però també de temes inèdits i de versions de cançons d’altres grans autors que han influït en la seua carrera. Tot açò, amb una posada en escena en la qual la màgia, el cinema, el teatre i l’espectacle multidisciplinari convergeixen.Més informació i entrades: 
EL MISTERIOSO CASO DE HOUDINI Y LA HABITACIÓN CERRADA CON NACHO DIAGO

TEATRE CALDERÓN D'ALCOI
Plaça d’Espanya 14, 03801 Alcoi 
Dissabte 2 de febrer · 18:00 hores

Al 1916 va passar alguna cosa que va marcar la vida de Harry Houdini. Alguna cosa que ell va tractar d’ocultar i que acaba d’aparèixer escrit a un diari amagat en una de les caixes de màgia que feia servir en els seus espectacles. Houdini és un dels grans mites de la història de la màgia. Conegut no només com a mag i pels seus grans escapaments sinó per la seua lluita contra tots els xarraires i estafadors que a principis del segle XX asseguraven poder tindre contacte amb els esperits i el més enllà. Va resoldre tots els casos relacionats amb allò paranormal que se li van presentar donant una explicació lògica a cadascun d’ells… a tots… menys un.


Gènere: Màgia
Idea original i direcció: Nacho Diago
Intèrprets: Nacho Diago, Joan Ballester, Rebeca Valls, Santi Martínez
Música original: Paco Diago
Producció: Nacho Diago Producciones en la Luna