VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

lunes, 28 de enero de 2019

«CONCERTO A TEMPO D'UMORE» AL TEATRE ECHEGARAY D’ONTINYENT


Diumenge, 10 de febrero a les 18:00 h.

Una de les més ocurrents aproximacions a la música clàssica pensades per al gran públic. Un concert teatral per a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d'humor, dotze músics i un director d'orquestra que fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants.

Un concert pensat per a que el gran públic gaudeixi dels gags més divertits i les melodies més famoses, i el públic més experimentat ho faci amb els arranjaments musicals i la teatralitat més precisa. Amb la garantia de l'autor i director de l'aclamat espectacle «Operetta», Jordi Purtí.

Espectacle d'estrena en l'any de commemoració del vint-icinquè aniversari de l'Orquestra de Cambra de L'Empordà. Una sòlida aposta de futur per a continuar escampant la música a través de nous formats.