VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

viernes, 25 de enero de 2019

CAMPANYA ESCOLAR AL TEATRE RAVAL DE GANDIA


LA LLIBRERIA – THE BOOKSHOP D’ISABEL COIXET
Cinema en Valencià o anglés.
31 gener i 1 de febrero

Guió i direcció: Isabel Coixet Interpretació: Emily Mortimer, Patricia Clarkson, Bill Nighy.

Guió premiat a la Millor Adaptació Literària 2018 a la Fira del Llibre de Frankfurt. Es va estrenar per inaugurar la SEMINCI de 2017. Ha rebut 12 nominacions als Premis Goya 2018, tres nominacions als remis Feroz i ha estat nominada com a Millor Pel·lícula pels Premis Forqué.


La trama se situa a l’Anglaterra de 1959. Florence Green decideix abandonar Londres i traslladar-se a un petit poble de la costa per obrir la primera llibreria que hi ha hagut mai a la zona. Aquest somni es trobarà amb la decidida oposició dels
habitants del poble.

Valors pedagògics: Posa en relleu les vides quotidianes marcades per la incomprensió, la por i la pulsió de fer por a la vegada que fomenta la passió pels llibres i la lectura.


Salüq, de Maquinant Teatre (País Valencià)

DE L’11 AL 15 DE FEBRER

Text i direcció: Juan Pablo Mendiola. Interpretació: Aina Gimeno i Ana Ulloa.

Salüq és un espectacle familiar sobre migració al Mediterrani contat a través dels ulls d’una xiqueta que emprèn de manera involuntària una gran odisea fugint del seu país. Impulsada pel vent de Salüq viurà aventures que mai ha imaginat.


Valors pedagògics: Un cant a la vida que posa en valor el coratge de tantes persones que emigren amb el somni d’aconseguir la quimera d’un món millor.


Les noves historietes medievals, de Pot de Plom (País Valencià)

5 AL 8 DE MARÇ

Autoria: Xavi Castillo. Interpretació: Xavi Castillo i Panxi Vivó. Música en directe: Manuel Mateu ‘Montxo’.


Les noves historietes medievals de Pot de Plom apropen als xiquetes i xiquetes els contes i fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures, bufons, castells, dracs, bruixes, batalles, dimonis, ogres i donyets.

Valors pedagògics: A banda de l’humor, el joc, la participació i el divertiment, l’espectacle ofereix la possibilitat d’aprofitament didàctic i de reflexió al voltant de la rondallística i de la transmissió oral.


Pop up, de Teatro delle Briciole (Itàlia)
26 al 29 d’abril
Reinventant el llibre animat en forma teatral, Pop up entrellaça les micro-històries d’un xiquet de paper i una enigmàtica esfera de la mà de dues actrius/animadores que els donen vida.


Valors pedagògics: Apropar als menuts el joc amb les figures i les formes, la interacció amb els cossos, el moviment i la sincronia entre les veus i les imatges.

DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE amb La Panda de Yolanda i El Triangulista (País Valencià)

16 I 17 de maig

Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb la realització d’una gimcana escènica que consta de tres activitats que es desenvoluparan en distints espais del Teatre del Raval. Així, els alumnes assistiran a un espectacle de titelles, a un de teatre i música i faran també una visita guiada a una exposició sobe consum responsable.
Espectacle de titelles: Üiqü’is, de La Panda de Yolanda.
Concert: A les golfes, d’El Triangulista.

Visita guiada a l’exposició sobre consum responsable Les claus del canvi. Exposició elaborada pel Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV).