jueves, 27 de diciembre de 2018

MICALET NADAL A CASA ELS CUPIELLO

MICALET NADAL A CASA ELS CUPIELLO

Fins el 13 de enero de 2019


D’Eduardo De Filippo
DIRECCIÓ Joan Peris. Amb Pilar Almeria, Paula Braguinsky, Josep Manel Casany, Xavi Cubas, Dani Machancoses, Amparo Mayor, Diego Ramírez, Miguel Seguí i Bruno Tamarit

COMPANYIA TEATRE MICALET
Torna Nadal a casa els Cupiello, la divertida comèdia d’Eduardo de Filippo que ja va triomfar els Nadals de l’any passat a l’escenari del Teatre Micalet.

Nàpols. A casa dels Cupiello es prepara la Nit de Nadal. Mentre Luca Cupiello munta amb il·lusió el seu pessebre, la seua dona Concetta fa el menjar i intenta posar un poc d’ordre en aquell desgavell de casa. Amb ells viuen el fill, Tommassino, que es nega a créixer i no para de fer de les seues i el tiet Pasqualí, un hipocondríac que es queixa per tot.

Els malentesos i els embolics que sorgeixen entre tots els membres de la peculiar família dels Cupiello són la clau de l’èxit d’aquest espectacle. Els qui es van quedar amb ganes de veure’l el passat Nadal tindran una magnífica ocasió per a fer-ho i moltíssims, de segur repetiran.

XAVI CASTILLO. ESPECIAL NADAL. 22 I 29 DE DESEMBRE I 12 DE GENER
3 ÚNIQUES FUNCIONS!!
amb Xavi Castillo. Companyia POT DE PLOMLa companyia Pot de Plom, al Teatre Micalet, ens trobem com a casa. Per això, com altres anys, muntarem el nostre particular betlem ací. Vos convidem a passar el Nadal amb nosaltres, amb humor, música, festa i un bon repàs de tot el que ha passat al 2018.
Per entrar al 2019 amb alegria i mala llet!
Funcions: dissabtes 22 i 29 de desembre i 12 de gener a les 22.30 h
Preu taquilla 15 i 13//preu web 14 i 12€


CAROLA

19 i 20 de gener de 2019

A partir de la novel·la «Feliçment, jo sóc una dona» de Maria Aurèlia Capmany. Adaptació Anna Güell, Lurdes Barba i Manel Dueso. Direcció Francesca Piñón amb Anna Güell. Companyia Q-Ars Teatre

CAROLA és un retrat magnífic de la societat catalana del segle XX.

Una dona de mitjana edat decideix escriure amb la màxima sinceritat els records que guarda el seu periple vital. La lluita per intentar assolir la seguretat econòmica, i en últim terme la llibertat, sense l’ajuda dels homes. La trajectòria vital del nostre personatge és la d’una dona que lluita per la igualtat en una Catalunya convulsa.

LA NIT DE LA MOLLY BLOOM 

DEL 25 AL 27 DE GENER DE 2019


LA NIT DE LA MOLLY BLOOM, del 25 al 27 de gener

A partir del text de James Joyce. Adaptació Artur Trias (a partir de la versió teatral de José Sanchís Sinisterra). Direcció Artur Trias. Amb Àngels Bassas.

Una dona, Molly Bloom -la heroïna infidel de l’Ulisses de Joyce- en una nit d’insomni i estirada al llit al costat del seu marit, Leopold, que dorm profundament, deixa fluir lliurement els seus pensaments més íntims.

En aquest discurs ininterromput passa revista al seu entorn vital, es recrea en els seus records, formula desitjos lascius, fantasies i somnis. Manifesta esperances i expressa els seus sentiments i opinions. Emergint la frustració o la resignació davant d’una realitat humana decebedora.

L’actriu Àngels Bassas protagonitza aquest repte interpretatiu on el sentit de l’humor i l’erotisme embolcallen un soliloqui que ens apropa a una realitat femenina inquietant.

DURADA: 70 minuts (aprox.)
Funcions: divendres a les 20.30hdissabte i diumenge a les 19 h

 

SMILEY 

DEL 31 DE GENER AL 3 DE FEBRER DE 2019


De  Guillem Clua. Direcció: Joan M. Albinyana. AMB Héctor Seoane i Joan Toni Sunyer. Companyia El Somni Produccions.

Una llegenda japonesa afirma que quan dos persones estan destinades a estar juntes, un fil roig invisible lligat al dit xicotet de la mà els uneix des del dia que neixen. Aquest fil és irrompible i té el poder de lligar a dos persones per sempre, per més lluny que estiguen l’un de l’altre, i per més diferents que ens semblen.

Àlex i Biel, els dos protagonistes d’aquesta comèdia romàntica, no poden ser més distints. Conformen una estranya parella en què només tenen en comú que són dos homes i que s’han enamorat. Les seues diferències semblen insalvables, i les seues personalitats, antagòniques, però ho vulguen o no, estan units per aquest fil roig, per més que sovint vulguen trencar-lo.
DURADA: 75 minuts (aprox.)
Funcions: dijous i divendres a les 20.30hdissabte i diumenge a les 19 h