VIDEOS de Sinergias4G Contacta: info@sinergias4g.com Edita: Sinergias4G Artes Visuales QUIENES SOMOS.

Puedes buscar todas las entradas publicadas en Sinergias4G Artes Visuales por Artista, Autor, Museo, Galería, Asociación, etc.

Buscar por palabra en Sinergias4G

viernes, 30 de noviembre de 2018

INNOVATION: ¡EN VIVO! BONIQUES FALSEDATS


Presentacions de l’alumnat de Berklee College of Music de València

Data: 1 de desembre del 2018

Lloc: Centre del Carme. Claustre gòtic i Sala Zero

Fins el 10 de desembre, s’exhibiran obres creades pels alumnes, que inclouen la projecció sobre escultures creades per Rafael Amorós, escultor valencià.

Organitza: Consorci de Museus d ella Comunitat Valenciana i Berklee College of Music – València

Col·labora: Rafael Amorós

Rafael Amorós al muntatge de l'escultura
Berklee College of Music, Campus València, a través del màster de ‘Producció Musical, Tencología i Innovació’, s’enorgullix a dur a terme per primera ocasió, el seu esdeveniment anual ‘Innovation ¡En Vivo!’ en els espais del Centre del Carme.

Todo el mal arte proviene de copiar a la naturaleza y del ser realista, todo el gran arte proviene de mentir y engañar, y contar bellas falsedades,” escriu Oscar Wilde en La Decadencia del Arte. «Innovation En Vivo! Boniques Falsedats», busca explorar les implicacions d’aquesta frase sobre la innovació, en la congruència de la música, l’àudio, el vídeo, i el negoci de la música, per mitjà de les presentacions d’alumnes de Berklee al llarg del dia, en el claustre gòtic i la Sala Zero del Centre del Carme.

L’esdeveniment inclou dos concerts d’acobles musicals, DJs i presentacions àudio visuals. També s’exhibiran a la sala Zero i fins el 10 de desembre, obres creades pels alumnes, que inclouen la projecció sobre escultures creades per Rafael Amorós, escultor valencià. Finalment, els alumnes del màster de «Entreteniment Global i Negoci de la Música», presentaran les seues propostes de models innovadors del negoci.